|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Yazar | |
Ziyaretçi ![]() Misafir ![]() |
![]() |
açıkçası bende yedirmek taraftarı pek değilim.çünkü hazır olan hiçbir ürüne
güvenesim gelmiyor açıkçası.
ama çok nadir olmak şartıylaa belki müsade edebilirim büyüdüğünde.
|
|
![]() |
|
demet ![]() Altın Üye ![]() ![]() İKİ MELEĞİN ANNESİ, FORUMUN TATLI MELEĞİ Kayıt Tarihi: 24 Oca 2009 Durum: Aktif Değil Puanlar: 2117 |
![]() |
kayyuda iyi örnekmı kötumü bılemedık
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bende verırım cocuklarıma nes..ık bayılıyorlar tuna genelde acıktıgında aclıgını bastırmak adına yer ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH
|
|
![]() |
|
ezel ![]() Elmas Üye ![]() Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod Kayıt Tarihi: 24 Eki 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 5270 |
![]() |
Ege'de her sabah yiyor. Bazen yemeği beğenmediğinde akşam bile istiyor. Bende sevdiği bişey yesin diye veriyorum. Sevmediği yemekleri vermiyorum iyice tiksinmesin diye. Ama ben hiç bir zararını duymadım. Kadir Bey'ede sorulmuştu sanırım Nesq..ikle ilgili bir soru. Kadir Beyde sadece işin maddi kısmının külfetli olduğunu söylemişti. Bir zararı olsaydı sanırım uyarırdı.
![]() |
|
SEVGİNİZ ADALETİNİZE, NEFRETİNİZ SAYGINIZA ENGEL OLMASIN....
|
|
![]() |
|
ezel ![]() Elmas Üye ![]() Bal EGE'nin Annesi Fethiyeli Mod Kayıt Tarihi: 24 Eki 2007 Konum: İSTANBUL Durum: Aktif Değil Puanlar: 5270 |
![]() |
http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=25692&title=nesquik
Kadir Bey'in cevabı
![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ayşegül ![]() Moderatör ![]() Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :)))) Kayıt Tarihi: 28 Mar 2009 Konum: o şimdi okulda Durum: Aktif Değil Puanlar: 5248 |
![]() |
sağol ezelcim bende alayım bakalım ara öğünde veririm artık aa kabızlık bir geçsin bakalım ondan sonra nerden baksan 3 aydır yavrum sütü unuttu veremiyorum kabız diye bir düzelsin inşallah sütle beraber veririm artık
![]() |
|
Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :)))) |
|
![]() |
|
![]() |
Ayşegül gevrekler tam tahıllı oluyor. Belki kabızlığına faydası olur. Oy kuzuma kıyamam ya
![]() ![]() |
|
|
|
![]() |
|
Ayşegül ![]() Moderatör ![]() Karadeniz Bölge Sorumlusuuuu :)))) Kayıt Tarihi: 28 Mar 2009 Konum: o şimdi okulda Durum: Aktif Değil Puanlar: 5248 |
![]() |
aaa bak ben onu tamamen unuttum canım yaaa çok sağol hatırlattın canım valla biraz düzene girse rahat edecek kuzum belki activia etki eder hemen deneyim yarın inşallah faydasını görürüm ![]() ![]() |
|
Beni bir Allah'ım birde Dostlar'ım bilsin,gerisi yandan yandan ilerlesin :)))) |
|
![]() |
|
Ziyaretçi ![]() Misafir ![]() |
![]() |
ayşegülüm hamilelik döneminde bana da dr um activya tavsiye etmişti.
dene bence de canım.kıyamam kuzuma
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1234> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|