|
Kabızlık |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 18 Oca 2020 Saat 00:09 |
Kadir bey oğlum 3.5 yaşında .1 hafta öncesine kadar ağır bi grip geçirdi bu ara doğru dürüst bişey yiyip icmedi dogal olarak.kabiz oldu .şimdide kakası geldiğinde yatır beni diyor..yapmak istemiyor kriz gecirircesine ağlıyor. Fitil yapsak mı .ya da ne onerirsiniz.kendini sıkıp kakayi yapmıyor. doğru dürüst bişey de yiyip içmiyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Gliserin fitil yardimci olur.
|
|
![]() |
|
Aslı ![]() Altın Üye ![]() ![]() İpek böcüğünün güzel annesi Kayıt Tarihi: 02 Tem 2009 Konum: ipek böceğim Durum: Aktif Değil Puanlar: 3509 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Kadir bey fitili yaptık ama 1 saat içinde kriz gecrircesine ağlayarak zorla yaptı .şu. anda gene kakam geliyor diyip yatıyor. kendini sıkıp yapmıyor .yemiyor içmiyor. Napicagimi şaşırdım .nolur bana yol gösterin .
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118326 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Lavman yaptirin. O sert kakalarin bir sekilde cikmasi lazim.
|
|
![]() |
|
Kadir bey sert kakalar çıktı zaten.sonrasında gayet rahat bi şekilde yaptı .ama şimdi. Kakasını gelince sıkıyor kendini yapmiycam diye ağlıyor .uyursam geçer uyut beni diyor .sinirlerimiz laçka oldu. Ne yapsak ne desek olmuyor .
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Biraz kendi haline birakin.. Cok ustune dusmeyin. Agri takibini dikkatli yapin..Devamli ve giderek artan Karin agrilari; Apandisit veya barsak dugumlenmesini gosterir!!! Gelip-giden Karin agrilar; onemli degildir. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 18 Oca 2020 Saat 20:15 |
|
![]() |
|
Kadir bey biz kendi haline bıraktık ama.durum gitgide travmatiklesiyor sanki .gece kalktı kriz seklinde bağıra ağlaya birazcık.kaka yaptı. Ama resmen kriz gecirdi korkuyorum diyerek.duphalac kullanabilirmiyiz bi faydası ya da zararı olurmu.nolur yardım edin
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Kullanin ama, zaten sertlesmis olan kakayi yumusatmaz,, Yeni olusacak kakanin sert olmasini onler. Lavman yaptirin. Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 19 Oca 2020 Saat 03:11 |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|