Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Kabızlık

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=64720
Tarih: 18 Ağu 2025 Saat 05:36

Konu: Kabızlık
Mesajı Yazan: Aslı
Konu: Kabızlık
Mesaj Tarihi: 18 Oca 2020 Saat 00:09
Kadir bey oğlum 3.5 yaşında .1 hafta öncesine kadar ağır bi grip geçirdi bu ara doğru dürüst bişey yiyip icmedi dogal olarak.kabiz oldu .şimdide kakası geldiğinde yatır beni diyor..yapmak istemiyor kriz gecirircesine  ağlıyor. Fitil yapsak mı .ya da ne onerirsiniz.kendini sıkıp kakayi yapmıyor. doğru dürüst bişey de yiyip içmiyor. 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 18 Oca 2020 Saat 06:09
Gliserin fitil yardimci olur. 

Mesaj Tarihi: 18 Oca 2020 Saat 14:15
Kadir bey fitili yaptık ama 1 saat içinde kriz gecrircesine ağlayarak zorla yaptı .şu. anda  gene kakam geliyor diyip yatıyor. kendini  sıkıp yapmıyor .yemiyor içmiyor. Napicagimi şaşırdım .nolur bana yol gösterin .

Mesaj Tarihi: 18 Oca 2020 Saat 19:08
Lavman yaptirin. O sert kakalarin bir sekilde cikmasi lazim. 

Mesaj Tarihi: 18 Oca 2020 Saat 19:44
Kadir bey sert kakalar çıktı zaten.sonrasında gayet rahat bi şekilde yaptı .ama şimdi. Kakasını gelince sıkıyor kendini yapmiycam diye ağlıyor .uyursam geçer uyut beni diyor .sinirlerimiz  laçka oldu. Ne yapsak ne desek olmuyor .

Mesaj Tarihi: 18 Oca 2020 Saat 20:14
Biraz kendi haline birakin.. Cok ustune dusmeyin. 
Agri takibini dikkatli yapin..Devamli ve giderek artan Karin agrilari; Apandisit veya barsak dugumlenmesini 
gosterir!!! 
Gelip-giden Karin agrilar; onemli degildir. 

Mesaj Tarihi: 19 Oca 2020 Saat 02:47
Kadir bey biz kendi haline bıraktık ama.durum gitgide travmatiklesiyor  sanki .gece kalktı kriz seklinde bağıra ağlaya birazcık.kaka yaptı. Ama resmen kriz gecirdi korkuyorum diyerek.duphalac kullanabilirmiyiz  bi faydası ya da zararı olurmu.nolur yardım edin 

Mesaj Tarihi: 19 Oca 2020 Saat 03:10
Kullanin ama, zaten sertlesmis olan kakayi yumusatmaz,, Yeni olusacak kakanin sert olmasini onler.  
Lavman yaptirin.

Mesaj Tarihi: 19 Oca 2020 Saat 03:28
Kakayı yaparken acidimi diyorum hayır diyor .ama yapmaktan korkuyorum diyor.şu anda gecenin bi vakti oturuyoruz. Yiyip içme de yok nasıl bi beslenme şekli olmalı. Yediremiyorum da .hiç bu kadar çaresiz olmamıştım. Lavman iyice korkutursa napariz bilmem .

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat