|
İrkilme |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Zuleyhaela
Üye
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Zuleyhaela
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: İrkilmeGönderim Zamanı: 31 Ara 2022 Saat 01:17 |
|
Hocam merhaba 23 aylık oğlum var 3 kilo doğdu sezeryan sadece sarılık geçirdi.oglum doğduğundan beri sadece benim fark ettiğim irkilmesi desem kasilmami desem bilemedigim istem dışı hareketleri var aniden birdenbire oluyor.bebekken tahmini 6 aylıkken eeg çektirdik sadece 15 dk uyudu temiz çıktı. Hocam birden iki eli öne doğru ani hareket yapıyor sanki meme reddindeki gibi yada bazen tek taraf kaşını gözünü aniden kaldırıyor yada birden irkiliyor sanki.13 aylıkken yürümeye 18 aylıkken konuşmaya başladı.hocam Allah rızası için söyleyin ne yapayım moralim çok bozuk sizce sebebi ne tekrar götürsem mi doktora.cok aktif hareketli bir çocuk.suan influenza b oldu ateşi çok garip hareketleri arttı sanki.bide hala emziriyorum emzirirken sanki karnına aniden ağrı mi kramp mi bilemedim birşeyler oluyor.tesekkur ederim yardımlarınızı bekliyorum.bitik haldeyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 31 Ara 2022 Saat 02:58 |
|
Ilk aylarda, "segirme" denilen durum olabiliyor. Uyuyan kedi yavrularinda bile oluyor.
Uyanikken olanlar daha onemlidir. Genellikle 7-10 yaslar arasinda ilk arazlari gorulen: Tourette Sendromu (veya Gilles LaTourette Sendromu) nadiren bu yaslarda da baslayabiliyor. Bu istemsiz harketler disinda cocukta; anlamsiz sesler cikarma, goz kirpmalar olur. Cocuk Norolojisi bir gorsun. EEG'de bazi bulgular vardir.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 31 Ara 2022 Saat 02:59 |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|