|
İdrar yapmama |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
sural10 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şub 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 304 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 11 Mar 2024 Saat 14:32 |
Hocam merhaba kixim 4 yasina yeni girdi günde 3 kez idrar ben söyleyince yapıyor ateşi yok yapınca yüz ifadesi değişiyor bazen agriyo diyor bazen agrimiyo diyince bizde bekledik test yapmadık bu tarz rahatsızlıklar bokreklerde sıkıntı yaratır mı bir yıl önce idrar yolu enfeksiyonu olmuştu size sonuçları atmıştım siz baktım surubu vverin demistiniz alıp kullandık düzelmişti
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118727 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bobreklerde bir problem olsa; ayaklarda ODEM olurdu!
Turk doktorlarinin IYE teshislerine inanmayin!!! Nitrit degerine bakin!!! Nitrit:(-) ise, IYE yok demektir. Turk doktorlari; idrarda 3-5 Lokosit gorulse, hemen IYE derler!
|
|
![]() |
|
sural10 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Şub 2024 Durum: Aktif Değil Puanlar: 304 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam bu aralar banyo yapmıyor herşeye ağlıyor onunla sakince ağlama krizlerini çözüyorum ama banyoda inanılmaz çığlık atıyor idrar kabına çişini yapmıyor....şunu sormak istiyorum günde en fazla 3 kez çiş yapıyor yapmak istemediği için yalandan ağrıyor diyebilir mi....
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Puanlar: 118727 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tas dusuruyor olabilir. IYE bu kadar siddetli agri yapmaz..
Agri oldugunda, 1 olcek Novalgin surup verin.
|
|
![]() |
|
Hocam tam idrar testi yaptırdık nitrit negatif bugün sabah idrarını ben götürdüm akşam 8 olmuş yapmıyor çiş yapmayı sevmiyorum diyor bazen popom açıyor bazende karnım diyor ama gün içinde hiç ağrıdan bahsetmiyo çiş zamanı neden yapmıyorsun dediğimde karnım diyor
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
IYE degil! Zaten benzemiyordu! Acaba, vajinada bir yapisiklik mi var? Kendiniz, ic dudaklari iyice yanlara cekip bakin.
|
|
![]() |
|
Tamam hocam kontrol etmeme izin vermiyor uykusunda bakıp yazarım size
|
|
![]() |
|
Hocam vajinada yapışıklık yok ama pisamasini kilodunu karnıma kadar çekme diyor niye dediğimde agriyo diyo genitali için agriyo diyo bazen popom agriyo diyo bugün ateşi çıktı kafam agriyo diyo alın gosteriyorum orası değil kafam diyo...idrar testini yeniden yaptırsak mi....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|