Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Aşılar & Hastalıklar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - İÇİM PARÇALANDI
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuİÇİM PARÇALANDI

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 2345>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Beyza Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 5575
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 11:34
Orjinalini yazan: fatoş fatoş Yazdı:

Beyzacığım sağlık ocağında yapılanlar paralı değil, birde sürekli orada aşılar tazelendiği için, yani çabuk tüketildiği için ben orada yaptırdım Smile Bu arada benim aşılarımda kızımı götürdüğüm sağlık ocağında yapıldı Big%20smile ama bazı özel aşılar pnömokok, suçiçeği, hepatit A aşılarını para ile yaptırdım.

Ayy bari o asilarin hepsini bedava yapsalar ne olur yaConfusedTürkiyede neden hersey paraya bakiyor anlayamiyorum.Parasi olmayan insanlar o asilari yaptiramayacak , peki sonrasi ne olucakConfused
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
Yukarı Dön
haticeirmak Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye
Simge

Puanlar: 506
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 11:37
yok işte malesef , klasik bi söz olacak ama her şey paraya bakıyor...çok şükür bizim özel sağlık sigortası var 30% unu ödüyoruz herşeyin ama her hastaneye gidip de ödeme bankosunda beklerken aklıma geliyo " ya rabbim ya olmayan napsın?" diyeConfused
Yukarı Dön
Beyza Açılır Kutu Gör
Moderatör
Moderatör

Puanlar: 5575
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 11:40
Bide Avrupa Birligine girmeye calisiyoruz, bu zihniyetle bizi zor alirlar AB`yeConfused
Şeker küpü olarak doğdum,sonra neşe küpü,bir zaman sonra zeka küpü,derken sinir küpü şimdilerde sabır küpü gibiyim. Sonumdan endişeliyim...
Yukarı Dön
suzi Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 12436
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 11:57
Canım seni çok iyi anlıyorum,bende kızıma aşı yapılınca aynı hisleri taşıyorum.Ama onların iyiliği için olduğunu da biliyoruz.
Yukarı Dön
fatoş Açılır Kutu Gör
Pırlanta Üye
Pırlanta Üye

Puanlar: 15446
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 12:51
Orjinalini yazan: irme irme Yazdı:

Orjinalini yazan: fatoş fatoş Yazdı:

Ben onun sağlığı için olduğunu düşünerek metanetli olmaya çalıştım, normal aşılarını anasağlıkta yaptırdım, ilk aşı için gittiğimde hemşire "ilk çocuğunuz mu" dedi, "evet" dedim " o da "hayret ilk başlarda muhakkak biri ile geliyorlar" dedi ama yapacak bir şey yok, hele kızım dursun diye bacağını tuttup, hemşire ile işbirliği içimde olmakta çok canımı sıktı Cry ama her şey onların sağlığı için Smile

fatoş ben hala aşı olacağı zaman yanımda annelerimden biriyle gidiyorum,çünkü aşı sonrası Derin öyle feryat figan ağlıyorki dr.konuştuklarımızı duyamıyoruz Confused aşıdan sonra annemler Derin i bekleme odasında giydiriyorlar,bende dr.la konuşuyorum..Ben hala dr.a bu anlamda yardım ediyuorum,ellerini ve ayaklarını tutuyorum...Şimdi Derin'e dr.sana naptı kızım de...eliyle bacağını gösterip,cısss der..Star
Herkes çalıştığı için malesef benim yanımda kimse olamıyor Confused
Yukarı Dön
hattat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Puanlar: 1187
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 13:07
saglık ocaklarında para almıyolar ama ben icim rahat etsin diye bunlar ömürde birkere oluyo ben özelde kendi doktoruna yaptırıyorum biraz tuzlu oluyo ama hic birsey ondan önemli degilWink
Yukarı Dön
hattat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 13:16
cok tesekkürler evet 2 aşı 265 ytl hadi benim durumum el veriyo mutlaka yaptırıcam peki olmayanlar napıyo ben cok merak ediyorum gercekten hersey paraCry
Yukarı Dön
hattat Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Haz 2008 Saat 13:17
walla neyin nerde acılacagını tam kestiremiyorum ama yavas yavas ögeniyorum tesekkürlerApprove
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <1 2345>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.