|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
envberna ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kas 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 185 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27 Şub 2017 Saat 01:56 |
Merhabalar hocam,
7.7.2011 dogumlu kızım geceleri uyurken aşırı derecede horluyor hatta nefes aldıktan sonra bes altı saniye nefesini tutıyor. 3 yaşından beri geniz eti iltihabı gibi problemler yaşadık. Son bir seneye kadar sık sık hastalanıyordu. Bu sene çok fazla hastalanmadı. Gecen yıl üç ayrı kbb uzmanına gittik. Hepsi geniz eti ameliyatı dedi. Ama sizin bu konudaki yazılarınızı gorunce yaptırmadım. İyiki de yaptırmadım bu sene hastalık falan kalmadı. Yanlız hocam şuanda hasta olmamasına rağmen (hafif geniz akıntısı var) geceleri aşırı derecede horluyor. Ağzı açık uyuyor. Nefesini tutuyor. Şimdi bir kbb uzmanına gitsem biliyorum söyleyeceklerini. Bu nedenle önce size danışmak istedim. Uyurken yastığını yukseltiyorum yan yatırıyorum yine fayda etmiyor. Bu horlamanın geçmsi için ne yapabilirim hocam? Çok tesekkürler, Saygılarımla
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120031 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Basucuna; 2 damla ColdMix damlatin...
|
|
![]() |
|
Nihan ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 29 Haz 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 115 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam aynı konu olduğu için yeni başlık açmadın. Kızım 2.5 yaşında. Hapşırık,öksürük,burun akıntısı yok ama gece geniz akıntısı oluyor ve tıkanıyor,horluyor. coldmix,buhar fayda etmiyor. Çok rahatsız uyuyor.3 günlük illiadin kullansak olur mu acaba?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120031 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Deneyin...
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|