Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Horlama

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Uyku
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=56093
Tarih: 11 Eyl 2025 Saat 03:37

Konu: Horlama
Mesajı Yazan: envberna
Konu: Horlama
Mesaj Tarihi: 27 Şub 2017 Saat 01:56
Merhabalar hocam,

7.7.2011 dogumlu kızım geceleri uyurken aşırı derecede horluyor hatta nefes aldıktan sonra bes altı saniye nefesini tutıyor. 3 yaşından beri geniz eti iltihabı gibi problemler yaşadık. Son bir seneye kadar sık sık hastalanıyordu. Bu sene çok fazla hastalanmadı. Gecen yıl üç ayrı kbb uzmanına gittik. Hepsi geniz eti ameliyatı dedi. Ama sizin bu konudaki yazılarınızı gorunce yaptırmadım. İyiki de yaptırmadım bu sene hastalık falan kalmadı.

Yanlız hocam şuanda hasta olmamasına rağmen (hafif geniz akıntısı var) geceleri aşırı derecede horluyor. Ağzı açık uyuyor. Nefesini tutuyor. Şimdi bir kbb uzmanına gitsem biliyorum söyleyeceklerini. Bu nedenle önce size danışmak istedim. Uyurken yastığını yukseltiyorum yan yatırıyorum yine fayda etmiyor. Bu horlamanın geçmsi için ne yapabilirim hocam? 

Çok tesekkürler,
Saygılarımla

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 Şub 2017 Saat 04:43
Basucuna; 2 damla ColdMix damlatin...

Mesajı Yazan: Nihan
Mesaj Tarihi: 27 Şub 2017 Saat 13:48
Hocam aynı konu olduğu için yeni başlık açmadın. Kızım 2.5 yaşında. Hapşırık,öksürük,burun akıntısı yok ama gece geniz akıntısı oluyor ve tıkanıyor,horluyor. coldmix,buhar fayda etmiyor. Çok rahatsız uyuyor.3 günlük illiadin kullansak olur mu acaba?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 27 Şub 2017 Saat 18:54
Deneyin...

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat