Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Uyku
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Hiperalert Bebek ve uyku sorunu
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumHiperalert Bebek ve uyku sorunu

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 118694
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 18 Ara 2013 Saat 23:58
Bebeklerde, ilk 1.aydan sonra, Pamukcuk olmaz.. O gordukleriniz, devamli surtunme ile olan asinma sonucu dokulen "agiz ici' tabakalardir. Sildiginizde, Pamukcuk gibi hssas degillerdir ve Pamukcuk gibi kanamazlar.
Yukarı Dön
alevbadepolat Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 60
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ara 2013 Saat 09:19
Hocam
Peki benim gögüs ucu kenar kaşıntı kızakruklı hafif ağrının sebebi mantar olabilirmi?
Ne önerirsiniZ?
Teşekkürler
Alev Atak
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Ara 2013 Saat 19:00
Asiri temizlik yaptiginiz icin oldu. Anestol pomat, her emzirdikten SONRA surun ve oyle kaldirin, verirkende, kremi silmeyin. 1 gunde duzelirsiniz.
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Ara 2013 Saat 23:27
Hocam,
Kızım 1 hafta sonra 4 aylık olacak ve ciddi şekilde özellikle geceleri gazı çok oluyor daha önceki yazılarınızdan takip ettiğim kadarıyla gaza iyi gelen hiçbişey yok peki ne zaman geçer genelde 3 ay sonrası diyolar ama tuhaftırki bizim son 1 ayda geceleri daha fazla.yeme şeklinde bi değişiklikde yok neden arttı acaba?
Bide uykuya dalarken yüzüstü yatmasına rağmen dalana kadar 25/30 kere sıçrıyo böyle tüm vucudu ve gece uyanıncada tekrar uykuya dalarkende yapıyo hani biyerine kramp girer gibi gaz sancısındanmı yoksa başka bişey olabilirmi?
Ve halen ellerini ve kollarını çok kasıyo kucağıma alırken bile ellerini yumruk yapıp kendine çekip kasıyo ve herşeyden korkuyo oyuncak bile gösteriyorum elleriyle tepki vermiyo çok kaygılanıyorum bi türlü rahat edemiyorum kas isklet sistemiyle alakalı bişeymi dir? Gittiğimiz çocuk doktoru 4 aylık oluncada devam ederse bu irite hali nörolog görsün dedi psikolojik olabilir dedi ne yapacağımı şaşırdım ne olur bana bişeyler söyleyin size çok güveniyorum ne olur...
Teşekkürler
Saygılar
Alev Atak
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ara 2013 Saat 01:10
4 ay bitene kadar bunlar olur.. Eger gazdan oluyorsa; beraberinde; Hickirik ve Yellenme de ARTAR..
   "- Ve halen ellerini ve kollarını çok kasıyo kucağıma alırken bile ellerini yumruk yapıp kendine çekip kasıyo -"
Bu tarif ettiginiz davranis: Moro refleksi olup, 4 ay bitene kadar olur. Ne norologu, ne Psikiyatrisi?? Resmen sacmaliyorlar..
Not: Gogusleriniz iyilestimi?

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 24 Ara 2013 Saat 01:11
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Ara 2013 Saat 01:30
Hocammmm iyiki varsınız iyiki.....
Evet gündüz hıçkırığı çok gecede aşırı yellenme olmaya çalışıyo çünkü 1 saat ıkınıp anca yelleniyo rahat çıkaramıyo.
4 ayı bitene kadar rahatladım en azından çok sağolun keşke Türkiyede olsanız hocam burdaki doktorlar resmen insanı panik atak hastası yapıyor....
Sizin dünyanın bir ucundan muayne dahi etmeden verdiğiniz cevaplar ve tedavi nin %10 nunu bile beceremiyorlar aynen kremi kullandım gögsüm iyileşti halbuki kendi doktorum çocuğa ayrı ilaç bana ayrı ilaç yazmıştı ki 1 aydan sonra pamukçuk olmazmış dediğimde verdi bide bu ilaçları ne diyeyimki hocam halende bana yüzüstü yatırma zırvalıklarından bahsediyorlar hiç güvenim kalmadı hiç.
Siz bizim için bi lutufsunuz inanın yazarken ağlıyorum o kadar duyguluyum ve hep duacınızım.
Saygılar
Alev Atak
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ara 2013 Saat 10:51
Hocam tekrar merhabalar,
Kızım bugün 4 aylık oldu kontrole götürdüm kilo alımı yavaşlamış size 4 aylık tabloyu gönderiyorum
27 ağustos 3900 kg 50cm doğdu
27 eylül.     5100 kg
27 ekim.     5900 kg
27 kasım.   6590 kg
27 aralık.    7100 kg
Geçen ayda kg alımı yavaşlamıştı takip edelim dedi doktor bu ay dahada az kg alımca günde 1 kere mama ver dedi.
Sütüm vat ama kızım 3 dak ya emiyo ya emmiyo 2 saatte bir versemde 3 saatte bir versemde hep aynı randımanda emiyo yani emse süt var .
Hocam siz bide değerlendirseniz kilosunu ne önerirsiniz doltorun dedği gibi mamamı vericem yoksa siz ne uygun görüyosunuz?
Teşekkürler
Bu arada şimdiden heapy new year:)
Alev Atak
Yukarı Dön
Üye
Üye

Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 27 Ara 2013 Saat 10:52
Atlamışım şimdi boyu 65 cm hocam
Alev Atak
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <123>
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.