Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
gökçen
Üye
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 10
|
Konu: H1N1 Aşısı Gönderim Zamanı: 12 Kas 2009 Saat 15:52 |
Hocam sizin aşı yaptırmamızı tavsiye ettiğinizi biliyorum ve bakanlık 16 kasımdan itibaren 6 ay 5 yaş arası çocukları aşılamaya başlayacağını açıkladı.... benin 1,5 yaşında bir kızım ve 5 yaşında bir oğlum var aşılatma konusunda çok kararsızım bir çok doktor arkadaş kendi aşı olmadığı gibi çocuklarınıda aşılatmadılar ayrıca bir hemşirenin aşı olduktan sonra felç geçirdiği gibi söylentiler var ne yapacağımızı şaşırdık bizi aydınlatmanızı istiyorum. cevabınız için şimdiden çok teşekkür ederim...
|
 |
ilgetuna
Üye
Puanlar: 86
|
Gönderim Zamanı: 12 Kas 2009 Saat 17:44 |
bende aynı tereddüt içerisindeyim. benimde 1,5 yaşında bir kızım ve 10 yaşında bi oğlum var ne yapcağımı şaşırdım dinlediğim tüm doktorlar aşı yaptırmayın derken sağlık bakanı birde sağlık bakanlığının pandemi kurulundaki doktorlar ve kadir bey aşı olun diyor. normal gribi hafif atlatıyor çocuklarım grip aşısıda yaptırmıyrum ama....
|
 |
Dr.KadirTugcu
Uzman
Puanlar: 117966
|
Gönderim Zamanı: 12 Kas 2009 Saat 20:10 |
Hastalığın havalar sıcak gittiğinden dolayı mutedil bir seyir göstermesi sizi aldatmasın. Havalar soğuduğunda hastalık esas yüzünü gösterecek. Benim "Domuz gribi" makalemi okuyun. Aşınızı olun.Hiç aşıdan ölen varmı?? Ama bir sürü insan hastalıktan öldü.
|
 |
gökçen
Üye
Puanlar: 10
|
Gönderim Zamanı: 16 Kas 2009 Saat 08:59 |
hocam, diğer sorulara verdiğiniz cevapları okurken bir şeye rastladım ve sormak istiyorum cevabınızda domuz gribi aşısının 2 veya 4 yaşından evvel yapılmaz diyenler var biraz bekleyin gibi bir cevap vermişsiniz benim 18 aylık bir kızım var bu nedenle o cevabı okuyunca tekrar sormak istedim... cevaplarsanız çok sevinirim... teşekkürler...
|
 |
elif2
Katılımcı Üye
Puanlar: 352
|
Gönderim Zamanı: 16 Kas 2009 Saat 11:19 |
Merhaba Kadir Bey,
Konunun en başında aşı yaptırın demiştiniz ya,o günden beri hiç tereddütsüz kararlıydım zaten aşı yaptırmaya,çok isterdim kızımın aşısını siz yapın diye ama maalesef sağlık ocakları yapıyor.
Hafta içi kızımı aşıya götüreceğim.Yanılmıyorsam tek doz yapılıyor ve koldan değilmi,Aşı yapanı terslesede uyarmam gereken bir durum varmı acaba.Grip aşısını sağ koldan bir ay arayla ve son dozu 27 eylülde yapmıştınız.
SAYGILAR.
|
 |
elif2
Katılımcı Üye
Puanlar: 352
|
Gönderim Zamanı: 16 Kas 2009 Saat 11:43 |
of hocam,nasıl çalışılıyor anlamadımki,az önce sağlık ocağını aradım ,henüz aşı gelmedi siz ara ara arayın dediler.İstedimki bayrama kadar koruyuculuğu başlasın.?
|
 |
faize
Üye
Puanlar: 35
|
Gönderim Zamanı: 16 Kas 2009 Saat 12:40 |
hocam bu aşı konusunda benimde kafam karışık. 18 aylık oğlum broşiolit oluyor. kışın sık sık tekrarlıyor. doktorumuz bu aşıyı yaptırın diyor. sizin makalelerinizi okumak istiyorum fakat bulamıyorum. nasıl bulabilirim. ayrıca vitamin şuruplarını öneriyormusunuz. çocuğumun bağışıklığını nasıl güçlendirebilirim? teşekkür ederim.
|
faizepehlivan
|
 |
fatoş
Pırlanta Üye
Puanlar: 15446
|
Gönderim Zamanı: 16 Kas 2009 Saat 14:02 |
|
|