Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Grip
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Grip

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
mmerosejaune Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 60
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mmerosejaune Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Grip
    Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2018 Saat 07:34
Hocam, ev halki olarak grip geciriyoruz. 3 yasindaki ikizlerim birer gun ateslendiler, ertesi gun toparladilar. Ancak oglumda oksuruk devam ediyor. Benim siddetli bogaz agrim var, su bile icemez durumdayim. Dilimin rengi soluk pembe-sari arasi. Ara ara sicak basiyor atesim en yuksek 38,5 oldu. Balli limona devam ediyoruz.
Daha once hic grip asisi olmadik, cocuklarla birlikte yaptirmak istiyoruz sizin oneriniz dogrultusunda. Cocuklar icin su an yapilmasi uygun mudur? Cunku onlari tekrar hasta etmekten korkuyorum. Ben de iyilesir iyilesmez olayim diyorum.
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mmerosejaune Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2018 Saat 08:20
Hocam bu mesajdan sonra durum degisti: oglumun sesi catalli cikmaya basladi ve olcmedim ama vucudu isinmaya basladi. Iyilestikten sonrayi mi beklemeliyiz asi icin?
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Durum: Aktif
Puanlar: 117864
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Eyl 2018 Saat 18:55
Grip asisi, hasta iken bile yapilabilir.. Hastaneye yatacak kadar hasta olanlar haric. 
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mmerosejaune Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2018 Saat 02:56
Hocam grip tabloma gozde kizariklik ve capaklanma ile kulakta su varmis hissi eklendi. Tedaviye aynen devam mi bir seyler eklemek gerekiyor mu?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 23 Eyl 2018 Saat 04:55
Sizin icin ise: Iliadin damla, gunde:2x4 damla, 5 gun kullanin.. 
Kullanim seklini eski maillerden okuyun. 
Yukarı Dön
Üye
Üye
Simge

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı mmerosejaune Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2018 Saat 09:57
Merhaba hocam, illiadin kullaniyorum, hisirti gitti. Ama hala hassas hissediyorum kulagimi ve hafif bir duyma kaybim var. tedaviye bu sekilde devam mi ekleme yapmak gerekir mi?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 26 Eyl 2018 Saat 18:54
Aynen devam edin, zira baska bir sansiniz YOK!!
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.