Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Grip

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=61292
Tarih: 19 Tem 2025 Saat 11:00

Konu: Grip
Mesajı Yazan: mmerosejaune
Konu: Grip
Mesaj Tarihi: 20 Eyl 2018 Saat 07:34
Hocam, ev halki olarak grip geciriyoruz. 3 yasindaki ikizlerim birer gun ateslendiler, ertesi gun toparladilar. Ancak oglumda oksuruk devam ediyor. Benim siddetli bogaz agrim var, su bile icemez durumdayim. Dilimin rengi soluk pembe-sari arasi. Ara ara sicak basiyor atesim en yuksek 38,5 oldu. Balli limona devam ediyoruz.
Daha once hic grip asisi olmadik, cocuklarla birlikte yaptirmak istiyoruz sizin oneriniz dogrultusunda. Cocuklar icin su an yapilmasi uygun mudur? Cunku onlari tekrar hasta etmekten korkuyorum. Ben de iyilesir iyilesmez olayim diyorum.

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 20 Eyl 2018 Saat 08:20
Hocam bu mesajdan sonra durum degisti: oglumun sesi catalli cikmaya basladi ve olcmedim ama vucudu isinmaya basladi. Iyilestikten sonrayi mi beklemeliyiz asi icin?

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 Eyl 2018 Saat 18:55
Grip asisi, hasta iken bile yapilabilir.. Hastaneye yatacak kadar hasta olanlar haric. 

Mesaj Tarihi: 23 Eyl 2018 Saat 02:56
Hocam grip tabloma gozde kizariklik ve capaklanma ile kulakta su varmis hissi eklendi. Tedaviye aynen devam mi bir seyler eklemek gerekiyor mu?

Mesaj Tarihi: 23 Eyl 2018 Saat 04:55
Sizin icin ise: Iliadin damla, gunde:2x4 damla, 5 gun kullanin.. 
Kullanim seklini eski maillerden okuyun. 

Mesaj Tarihi: 26 Eyl 2018 Saat 09:57
Merhaba hocam, illiadin kullaniyorum, hisirti gitti. Ama hala hassas hissediyorum kulagimi ve hafif bir duyma kaybim var. tedaviye bu sekilde devam mi ekleme yapmak gerekir mi?

Mesaj Tarihi: 26 Eyl 2018 Saat 18:54
Aynen devam edin, zira baska bir sansiniz YOK!!

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat