|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
nisaaskin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şub 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nisaaskin
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 22 May 2016 Saat 18:27 |
Hocam kızım 4.5 yaşında 1 hafta evvel hafif ateşi vardı ve boğazım ağrıyor dedi aile hekimine götürdük boğaz enfeksiyonu var dedi macroll antibiyotik yazdı 3 gün kullandık bu sırada kızım normale döndü antibiyotigi kedmiştim bu hafta tekrardan başladı şikayetleri 3 gündür 37.5- 38.5 arasında ateşi oluyor geceleri uyuyamıyor ağzından nefes aliyor ama zorlanıyor halsizlik cok fazla ne yapalım antibiyotiğe tekrardan başlayalım mı ?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
![]() ![]() ![]() ![]() |
Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
nisaaskin ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 22 Şub 2016 Durum: Aktif Değil Puanlar: 8 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nisaaskin
Hocam sizin yazılarınızı takip ediyorum eski maillerin büyük kismini da okudum ancak geçen hafta 2 günlük antibiyotik kullanimimiz sonrasinda kizim hemen iyileşmişti kan tahlili de yaptirmadigimiz wbc degerine baktirmadigimiz için tedirgin olduk acikcasi, ateş halsizlik ve boğaz ağrısının geçmemesi bizi düşündürüyor hocam...
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118645 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bilemem.. Antibiyotik kullandiginiz icin, o gecen atesli hastalik mechul.. Simdiki icin; Agizda pis koku ve dil ustunde pas yoksa, Grip demektir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nisaaskin
Hocam dil üzerinde pas var ağiz kokusu yok hafif ateş ve halsizlik şu anki sıkıntılarımız kaç gün daha şikayetlerimiz geçmezse doktora gidelim yada tahlil yaptirmamiza gerek varmi ?
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tahlil; bir tek "Kan Sayimi' ise yarar. WBC degeri:11'den fazla gelirse, antibiyotik gerekir.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı nisaaskin
Hocam aile hekimine goturdum bugun kızımı tonsilit olmuş dedi fazlasiyla kötü bogazi dedi ve agumentin yaziyordu penisilin alerjisi oldugunu söyledim ceftinex 250 yazdı antibiyotiğe başlayayim mi hocam
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|