|
Gribim ama ayaga kalkmaliyim |
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
tna05omr ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23 Kas 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 88 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 15 Oca 2023 Saat 14:16 |
Hocam 10 gün olacak gribiz ailecek atesimizi dusurmedik ilaç icmedik şükür ateş bitti ama öksurukten boğuluyoruz hepimizde ballı limon cold mix evde hazırladığım tuzlu karbonatlı suyla burun temizligide yapiyoruz. Ama anne olarak kalkmam lazim siz ibufen tablet iç demistiniz dr gittim illadin yaz dedim muadilini yaziyorum dedi flutel 50 mcg flutikazan propiyonat yazdı tantum verda taz dedim andorex sprey benzidamin hci lothrksidin glukonat yazdı ibufen olarakta coldaway ibuprofen + psödoefedrin yazdı bu ilaçlar sizin soylediklerinize muadilmi ne yapıyım ben şimdi... viral biliyorum ama heryerim dökülüyor 3 çocuk hasta onlara bakmak için kalkmaliyim
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
SAKIN Turk doktor akli ile; Pseodoefedrin ihtiva eden HICBIR ilaci kullanmayin.
Ibufen yerine: Dolven, Pedifen olabilir. SAKIN verdigi ilaclarin hicbirini kullanmayin. Uc kurusluk ilac, kendiniz alin, recete gerekmez.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 16 Oca 2023 Saat 18:40 |
|
![]() |
|
Esmylmz ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Mar 2022 Durum: Aktif Değil Puanlar: 81 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam ibucold c de var sanırım peodoefedrin. Bende grip gibi olacakken içiyorum. Arkadaşın dediği gibi çocuklar hastayken bizede geçiyor ayakta durabilmek için kullanıyorum. Ne gibi bir zararı var? Parol alıyorum eğer ibucold yoksa.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118707 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Geyik muhabbeti yapmiyorum.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|