Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Gribim ama ayaga kalkmaliyim

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=75159
Tarih: 19 Eyl 2025 Saat 16:45

Konu: Gribim ama ayaga kalkmaliyim
Mesajı Yazan: tna05omr
Konu: Gribim ama ayaga kalkmaliyim
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2023 Saat 14:16
Hocam 10 gün olacak gribiz ailecek atesimizi dusurmedik ilaç icmedik şükür ateş bitti ama öksurukten boğuluyoruz hepimizde ballı limon cold mix evde hazırladığım tuzlu karbonatlı suyla burun temizligide yapiyoruz. Ama anne olarak kalkmam lazim siz ibufen tablet iç demistiniz dr gittim illadin yaz dedim muadilini yaziyorum dedi flutel 50 mcg flutikazan propiyonat  yazdı tantum verda taz dedim andorex sprey benzidamin hci lothrksidin glukonat yazdı ibufen olarakta coldaway ibuprofen + psödoefedrin yazdı bu ilaçlar sizin soylediklerinize muadilmi ne yapıyım ben şimdi... viral biliyorum ama heryerim dökülüyor 3 çocuk hasta onlara bakmak için kalkmaliyim

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2023 Saat 18:41
SAKIN Turk doktor akli ile; Pseodoefedrin ihtiva eden HICBIR ilaci kullanmayin. 
Ibufen yerine: Dolven, Pedifen olabilir. SAKIN verdigi ilaclarin hicbirini kullanmayin. 
Uc kurusluk ilac, kendiniz alin, recete gerekmez.

Mesajı Yazan: Esmylmz
Mesaj Tarihi: 15 Oca 2023 Saat 22:03
Hocam ibucold c de var sanırım peodoefedrin. Bende grip gibi olacakken içiyorum. Arkadaşın dediği gibi çocuklar hastayken bizede geçiyor ayakta durabilmek için kullanıyorum. Ne gibi bir zararı var? Parol alıyorum eğer ibucold yoksa. 

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 16 Oca 2023 Saat 18:40
Geyik muhabbeti yapmiyorum. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat