|
Göz enfeksiyonu |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Yazar | |
Feyza13 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 329 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Haz 2019 Saat 23:15 |
Merhaba Kadir Bey, 13 aylık bebek gözü mikrop kaptı sanırım bu sabah uyandığında bir gözünde biraz akıntı vardı pek onemsemedim ama ikindi vakti gözler kizardi sonra şişmeye başladı ve şimdi bir gözü sislikten dolayı kisildi kizardi sürekli kasıyor. Aile hekimine götürdüm tobrased damla verdi ama siz ne önerirsiniz bir de korkuyorum bayağı tehlikeli olur mu böyle bir şey ne yapmamızı önerirsiniz acaba göz doktoruna götürmeli miyim?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118420 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Tobrased kullanın. 5 gun. Günde:4X1 her iki göze birer damla damlatın. Damlatırken sırt üstü yatırın ve
SAKIN GÖZLERİNE EL SÜRMEYİN... Sadece yakın mesafeden, göz pıralarına damlatın, ilaç kendiliğinden içeri girer. |
|
![]() |
|
Feyza13 ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 04 Oca 2019 Durum: Aktif Değil Puanlar: 329 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Peki teşekkür ederim dediğiniz şekilde uygulayacagim.Biraz da hasta olduğunu farkettim hapşırma var biraz burnu akıyor. Gözü enfeksiyonlu iken ve de biraz hasta iken 1 yaş aşısını yaptırmakta sakınca var mı aşı günü geldi de
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118420 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Zaten bu tip Göz iltihapları hep Gripleri takiben olur.
Aşı: Sadece hastaneye yatacak kadar hasta olduğunda yapılmaz. |
|
![]() |
|
Dediğiniz gibi yapmaya çalışıyorum doktor bey fakat bir gözüne iki damla gitti gibi oldu bı sıkıntı olur mu gözüne iki damla gitmesinden kaynaklı
|
|
![]() |
|
Yazmayı unutmuşum doktor bey kusura bakmayın taksit taksit yazar gibi oldu ama sürekli gözlerini kasimaya başladı zaten kasiyordu da bu kadar değildi uyurken bile kasıyor hiç bırakmıyor ilaç yan etki mi yaptı acaba ne yapalım devam edelim mi damlaya
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Tobrased damlanın tamamını damlatsanız; göz 1 damladan fazlasını alamaz ve dışarı akar..
Bazen burunda sümük birikmesi ile bu yaştaki çocuklar bu şekide kaşıma hareketleri yaparlar. Bilhassa yaz aylarında bu şikayetlere sık rastlanır. Tobrased damlatmadan önce; Serum fiz. 10'ar damla burun deliklerine damlatarak burun temizliği yapın. |
|
![]() |
|
Çok teşekkür ederim sabırla cevap verdiğiniz için
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa 12> |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|