Gıdaları Pestisitlerden Arındırma |
Yanıt Yaz |
Yazar | |
Fulya34
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 09 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 185 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Gönderim Zamanı: 04 Oca 2025 Saat 14:15 |
Merhaba Kadir Bey,
Meyve ve sebzelerdeki pestisitlerden etkilenmemek için alabileceğimiz önlemler var mıdır? Bilgi verebilir misiniz? Teşekkür ederim.
|
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118252 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Ben kendim için hiçbir tedbir almıyorum.
Sadece gıdalarımı bildiğim yerlerden alıyorum ve iyi yıkıyorum.
|
|
Fulya34
Katılımcı Üye Kayıt Tarihi: 09 Eki 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 185 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
|
Ben de meyve ve sebzeleri her zaman akan su altında yıkarım ancak son aylarda ülkemizden ihraç edilen meyve be sebzelerin sıklıkla geri gönderilmesi ile ilgili haberler izleyip, okuyoruz. Sirke ve karbonatın hangi durumlarda kullanılmaları doğrudur? Her yıl yeni bir sağlık modası çıkıyor, sabahları aç karnına sirkeli su için vücudunuz arınsın; karbonatlı su için alkali değeriniz artsın diyorlar. Bugüne kadar hiçbirini yapmadım ama daha önceki yıllarda nadiren karşılaşılan hastalıklar, sık görülmeye başladı. Anksiyetem her geçen gün artıyor.
Bilgilendirmeleriniz, aydınlatmanız, emekleriniz için çok teşekkür ederim, sağ olunuz. Düzenleyen Fulya34 - 05 Oca 2025 Saat 00:47 |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118252 |
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
|
Avrupa ülkelerinden "geri gönderilen" ürünlerdeki pestisit olayı tamamen firmalar arası çekişme ile ilgilidir.
Avrupa Birliği üyelerinin ürünlerinin fiyatı düşmesin diye, pestisit bahanesi ile mallarımız geri gönderiliyor. Aynı ürünler, AB ülkeleri haricine gönderildiğinde, geri gönderme olayı olmuyor. Sirke ve karbonat, sadece halkın "gazını almaya" yarayan ve sanki bir iş yapılıyormuş havası ile uygulanır. "Alkali su sahtekarlığını" anlattım . Sabit Forum kısmından okuyun. Amerika da kanunen yasaklanmıştır. Türkiye ise; yol geçen hanı olduğu için, orada yasaklanmış ne kadar sahtekarlık varsa, Türkiye'ye gelmiştir. Yazılarımda Amerikan mahkemelerinin verdiği cezalar belirtilmiştir. Mutlaka okuyun.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 05 Oca 2025 Saat 10:12 |
|
Yanıt Yaz | |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|