|
Kilo boy |
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 234 |
| Yazar | |
Sevday
Katılımcı Üye
Kayıt Tarihi: 05 Eyl 2018 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 187 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 02 May 2023 Saat 14:19 |
|
Evet ilerledi kilo alma da bir sıkıntı olmadı,size özelden de yazdım farketmemişsinidir..
|
|
![]() |
|
Armanc
Üye
Kayıt Tarihi: 18 Saat 1 Dakika önce Durum: Aktif Değil Puanlar: 4 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 1 saat 31 Dakika önce Saat 01:17 |
|
Meraba hocam size instgram yazmıştı m burdada sormak istedim yeni üye oldum kızım 19’aylik kilo10’boyb80 iştahı iyi bir sorun yokmuş öğün yemek veriyorum emiyor ama eskisi gibi sütüm olmadığı için doymaya bilir sizce kilosu nasıl bide hocam geceleri bazen hiriltisi oluyor İnternet e baktığımda reflu demis ama hiç kusmaz eskidende simdidende bir sıkıntı yok ama çok hareketli ne ypmam lazim 🙏🏾🙏🏾bide hocam çok sık hasta oluyor her ay grip öksürük
|
|
![]() |
|
Armanc
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 1 saat 30 Dakika önce Saat 01:18 |
|
3’defa yemek veriyorum klavye bazı harfleri yanlış yazmış 🙏🏾🙏🏾
|
|
![]() |
|
Armanc
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 1 saat 20 Dakika önce Saat 01:28 |
|
Meraba bu kutu süt kabizlik yaparmi kızım arada kabizlik yasiyor küçükken kabizliktan dolayi çatlak olustu şimdi iyi arada zorlanıyor bu süt iyi acaba 19 aylık alerji falan yaparmi korkuyorum vermekten nasıl verdini z sütü günde kaç defa veriyorsunuz lütfen cvpnverin
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
Sayfa <1 234 |
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|