|
Emziren anne hastalık |
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
Firuzeko
Üye
Kayıt Tarihi: 09 Eki 2025 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 128 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Emziren anne hastalıkGönderim Zamanı: 9 Saat 54 Dakika önce Saat 14:54 |
|
Hocam merhaba,
Hafta sonu antepe gidip geldik ailecek ve orada da hissettim dönüşünde grip oldum. İki gündür ayaga kalkmadan yatıyorum. Emziren anneyim 12 aylık bebegim sadece anne sütü alıyor sizin tavsiyenizle. Onu besleyip uyuyorum. Sadece üc kez parol aldım baş ağrısından uyuyamadığım icin. Dogru mu yaptım bilmiyorum… Bugün de balgam tükürüyorum ufak noktacık kadar kanlı geliyor boğazlarım aşırı kurumuş gibi acıyor ilk defa böyle bir boğaz ağrım var. Kulaklarım ağrıyor. Başım hep ağrıyor. Vücudumun her yeri dökülüyor gibi ağrı sızı var. Gözümü zor açıyorum. Balgamım çok koyu, burun da akıyor ve kapalı. Ateşim çıkıyor hiç düşmedi Bir şey kullanabilir miyim? Doktora gitmedim size sormak istiyorum gidersem de saçma bir sey yapmamaları adına.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 7 Saat 53 Dakika önce Saat 16:55 |
|
İstediğinizi kullanın, emzirmeniz mani değil.
AMMA!!! Türk doktorların Griplere verdikleri şarlatan ilaçları size zararlı olabilir. Onlar asla Grip teşhis etmezler ve her öksürene; Cortair(bildiğin kortizon) verirler. Sadece çok sıkıntı olursa, ağrı kesici alabilirsiniz. Devamlı olarak; sıcak buhar uygulayın, başucunuza 2 damla ColdMix damlatın.
Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 7 Saat 22 Dakika önce Saat 17:26 |
|
![]() |
|
Firuzeko
Üye
Kayıt Tarihi: 09 Eki 2025 Konum: İstanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 128 |
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 7 Saat 33 Dakika önce Saat 17:15 |
|
Agrı kesici olarak ne rahatlatır hocam? Sıcak buharı simdi tencerede su kaynatıp soluyacagım. Cok tesekkurler
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 7 Saat 22 Dakika önce Saat 17:26 |
|
Dolven olabilir.
|
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|