Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Emziren anne hastalık

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=89538
Tarih: 23 Oca 2026 Saat 04:13

Konu: Emziren anne hastalık
Mesajı Yazan: Firuzeko
Konu: Emziren anne hastalık
Mesaj Tarihi: 22 Oca 2026 Saat 14:54
Hocam merhaba,

Hafta sonu antepe gidip geldik ailecek ve orada da hissettim dönüşünde grip oldum. İki gündür ayaga kalkmadan yatıyorum. Emziren anneyim 12 aylık bebegim sadece anne sütü alıyor sizin tavsiyenizle. Onu besleyip uyuyorum. Sadece üc kez parol aldım baş ağrısından uyuyamadığım icin. Dogru mu yaptım bilmiyorum…

Bugün de balgam tükürüyorum ufak noktacık kadar kanlı geliyor boğazlarım aşırı kurumuş gibi acıyor ilk defa böyle bir boğaz ağrım var. Kulaklarım ağrıyor. Başım hep ağrıyor. Vücudumun her yeri dökülüyor gibi ağrı sızı var. Gözümü zor açıyorum. Balgamım çok koyu, burun da akıyor ve kapalı. Ateşim çıkıyor hiç düşmedi

Bir şey kullanabilir miyim? Doktora gitmedim size sormak istiyorum gidersem de saçma bir sey yapmamaları adına. 

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 22 Oca 2026 Saat 16:55
İstediğinizi kullanın, emzirmeniz mani değil.
AMMA!!! Türk doktorların Griplere verdikleri şarlatan ilaçları size zararlı olabilir. 
Onlar asla Grip teşhis etmezler ve her öksürene; Cortair(bildiğin kortizon) verirler. 
Sadece çok sıkıntı olursa, ağrı kesici alabilirsiniz. 
Devamlı olarak; sıcak buhar uygulayın, başucunuza 2 damla ColdMix damlatın. 

Mesajı Yazan: Firuzeko
Mesaj Tarihi: 22 Oca 2026 Saat 17:15
Agrı kesici olarak ne rahatlatır hocam? Sıcak buharı simdi tencerede su kaynatıp soluyacagım. Cok tesekkurler

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 22 Oca 2026 Saat 17:26
Dolven olabilir. 

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat