|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
nurkiz
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: battaniye ve halilar kalkmali miGönderim Zamanı: 11 Kas 2014 Saat 16:20 |
|
Hocam merhaba.. Oğlum 4 yasinda ve atopik dermatit teşhisi konmuştu ama biz herhangi bir alerji testi yaptirmamamiza rağmen bu teşhisten ötürü oğlum alerjik çocuk muamelesi görüyor doktorlar tarafından. Bize hep odasına hali koymayin battaniyesine kilif geçirin falan diyorlar.. Siz daha önce soylemistiniz alerji öksürüğe sebep oaz diye.. Benim sormak istediğim yun hali ve pamuklu battaniyeler zararli midir oğlum için.. Teşekkürler..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Kas 2014 Saat 21:34 |
|
Sakin, dedikleri hicbir seyi yapmayin... Akillari sira, "bulanik suda balik avliyorlar"...
Atopik dermetit'in, oksuruk ile ne alakasi olabilir.. Salliyorlar. |
|
![]() |
|
spancm
Katılımcı Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 11 Kas 2014 Saat 23:30 |
|
Hocam özür dileyerek araya giriyorum..benim 4 yasindaki oglumda mayis ayinda atopik dermatit olmustu..cildiye krem karisimi yazmisti cok sukur gecmisti ve o gunden beri tekrarlama olmadi...alerji testi de istemediler yapilmadi..fakat her an tekrarlayacak diye korkuyorum...acaba farkinda olmadan allerjenden mi uzaklastik yoksa gelip gecici bir durum muydu sizce ? Doktorumuz cocukluk cagi dermatiti ara ara olabilir ve gecer kalici olmaz bir seye alerjisi oldugunu fark etseniz bile o seyden uzaklastirmaniza gerek yok demisti ama gozum surekli cocugun yuzunde boynunda.
Düzenleyen spancm - 11 Kas 2014 Saat 23:31 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 12 Kas 2014 Saat 06:41 |
|
Atopik dermatit; genellikle, cocugun "derisi" ile "terinin" arasindaki gecimsizlik reaksiyonu ile olur. Allerji degil bir cins, "Oto-Immun" hastaliktir. Bir zaman sonra kendiliginden gecer, bir dahada olmaz.
Siz ne bakiyosunuz, Turk doktorlarin sacmaliklarina, onlar her seye Allerji derler... |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|