battaniye ve halilar kalkmali mi
Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Alerji & Cilt & Saç
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=46167
Tarih: 20 Kas 2025 Saat 16:11
Konu: battaniye ve halilar kalkmali mi
Mesajı Yazan: nurkiz
Konu: battaniye ve halilar kalkmali mi
Mesaj Tarihi: 11 Kas 2014 Saat 16:20
|
Hocam merhaba.. Oğlum 4 yasinda ve atopik dermatit teşhisi konmuştu ama biz herhangi bir alerji testi yaptirmamamiza rağmen bu teşhisten ötürü oğlum alerjik çocuk muamelesi görüyor doktorlar tarafından. Bize hep odasına hali koymayin battaniyesine kilif geçirin falan diyorlar.. Siz daha önce soylemistiniz alerji öksürüğe sebep oaz diye.. Benim sormak istediğim yun hali ve pamuklu battaniyeler zararli midir oğlum için.. Teşekkürler..
|
Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 11 Kas 2014 Saat 21:34
Sakin, dedikleri hicbir seyi yapmayin... Akillari sira, "bulanik suda balik avliyorlar"...
Atopik dermetit'in, oksuruk ile ne alakasi olabilir.. Salliyorlar.
|
Mesajı Yazan: spancm
Mesaj Tarihi: 11 Kas 2014 Saat 23:30
|
Hocam özür dileyerek araya giriyorum..benim 4 yasindaki oglumda mayis ayinda atopik dermatit olmustu..cildiye krem karisimi yazmisti cok sukur gecmisti ve o gunden beri tekrarlama olmadi...alerji testi de istemediler yapilmadi..fakat her an tekrarlayacak diye korkuyorum...acaba farkinda olmadan allerjenden mi uzaklastik yoksa gelip gecici bir durum muydu sizce ? Doktorumuz cocukluk cagi dermatiti ara ara olabilir ve gecer kalici olmaz bir seye alerjisi oldugunu fark etseniz bile o seyden uzaklastirmaniza gerek yok demisti ama gozum surekli cocugun yuzunde boynunda.
|
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 12 Kas 2014 Saat 06:41
Atopik dermatit; genellikle, cocugun "derisi" ile "terinin" arasindaki gecimsizlik reaksiyonu ile olur. Allerji degil bir cins, "Oto-Immun" hastaliktir. Bir zaman sonra kendiliginden gecer, bir dahada olmaz.
Siz ne bakiyosunuz, Turk doktorlarin sacmaliklarina, onlar her seye Allerji derler...
|
|