|
|
Yanıt Yaz
|
| Yazar | |
birsenf
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Konu: Geniz etiGönderim Zamanı: 28 Nis 2015 Saat 18:05 |
|
Merhaba Hocam; Öncelikle sizi tanıdığım için çok şanslıyım her şey için teşekkür ederim. Size sorum başkası için olacak. Kuzenim Mısır da yaşıyor. Çocuğunun rahatsızlığı var gece uyanıyor dedi bende sizin tavsiyeleriniz söyledim ama yanlış bir yönlendirme yapmak istemiyorum bana anlattıklarını size anlatsam musait olursanız değerlendirebilir misiniz. 15 aylık, 13 kilo, 85 cm 1 ayın 5 günü hasta 10 günü iyi sonra yine 5 gün hastaymış Genellikle ishal ve burun akıntısı ile başlıyormuş. Bazen öksürük yada ateş eşlik ediyormuş. Doktora götürüyor bazı doktorlar ishalini kesiyor bazıları kesmiyormuş. Burun akıntısı için Fenistil veriyorlarmış. İshalini ilaçla kesmezse 1 hafta ishali sürüyormuş. Burnu geceleri tıkanıyor. Uyanıyor (hasta olmadığında da geceleri 5-6 kez uyanıyor) Bugüne kadar hiç antibiyotik kullanmamış. Öksürük olunca 3 günden sonra Prospan kullanıyor. (Doktorlar öksürüğü geniz akıntısının yaptığını söylüyor.) 7,5 aylık doğdu iki kaç arasında burun başlangıcındaki kemiğinin dar olduğunu söylemişlerdi büyüdükçe rahat nefes alır demişler. Türkiye ye geldi burnu akıyor gece öksürüğü ve halsizliği var dr götürdü. Dr bunun alerjik olabileceğini söyleyip alerji testini yapmış. Birde Kulak burun boğaz dr yollamış geniz etinden şüphelenmiş. Çok Teşekkür ederim. Sevgilerimle
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Nis 2015 Saat 19:50 |
|
Cok kalabaliga sokmasinlar, cok opturmesinler.
Ictigi sular; mutlaka kaynamis-ilimis olsun. SAKIN: Ishal kesici ilac kullanmasinlar. Prospan'i da kullanmasinlar. Sadece: Limonlu bal, Serum fiz ve Vicks kullansinlar. Allerji ile alakasi yok.. |
|
![]() |
|
birsenf
Üye
Mesaj Seçenekleri
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Nis 2015 Saat 21:01 |
|
Cok tesekkur ederim hocam cold mix te kullanabilirmi ben kendi cocugumda kullaniyorum da onun cocugun yasina uygunmudur.
Son olarak ta geniz etinden suphelenmis ya gittigi doktorlar kulak burun bogaz doktoruna gotureyim mi yinede diye sormami istediler size ne diyeyim. Cook tesekkur ederim varliginiz huzur veriyor.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu
Uzman
Mesaj Seçenekleri
Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
Teşekkürler(0)
Alıntı Cevapla
Gönderim Zamanı: 28 Nis 2015 Saat 22:30 |
|
ColdMix; kullanabilirler..
KBB ne yapacakmis, ailenin beklentisi ne imis??? 15 aylik bir cocuga; "Geniz eti ameliyati" mi yaptiracaklarmis!!! |
|
![]() |
|
Yanıt Yaz
|
|
|
Tweet
|
| Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|