|
Merhaba Hocam; Öncelikle sizi tanıdığım için çok şanslıyım her şey için teşekkür ederim.
Size sorum başkası için olacak. Kuzenim Mısır da yaşıyor. Çocuğunun rahatsızlığı var gece uyanıyor dedi bende sizin tavsiyeleriniz söyledim ama yanlış bir yönlendirme yapmak istemiyorum bana anlattıklarını size anlatsam musait olursanız değerlendirebilir misiniz.
15 aylık, 13 kilo, 85 cm
1 ayın 5 günü hasta 10 günü iyi sonra yine 5 gün hastaymış Genellikle ishal ve burun akıntısı ile başlıyormuş. Bazen öksürük yada ateş eşlik ediyormuş. Doktora götürüyor bazı doktorlar ishalini kesiyor bazıları kesmiyormuş. Burun akıntısı için Fenistil veriyorlarmış. İshalini ilaçla kesmezse 1 hafta ishali sürüyormuş. Burnu geceleri tıkanıyor. Uyanıyor (hasta olmadığında da geceleri 5-6 kez uyanıyor) Bugüne kadar hiç antibiyotik kullanmamış. Öksürük olunca 3 günden sonra Prospan kullanıyor. (Doktorlar öksürüğü geniz akıntısının yaptığını söylüyor.) 7,5 aylık doğdu iki kaç arasında burun başlangıcındaki kemiğinin dar olduğunu söylemişlerdi büyüdükçe rahat nefes alır demişler.
Türkiye ye geldi burnu akıyor gece öksürüğü ve halsizliği var dr götürdü. Dr bunun alerjik olabileceğini söyleyip alerji testini yapmış. Birde Kulak burun boğaz dr yollamış geniz etinden şüphelenmiş.
Çok Teşekkür ederim. Sevgilerimle
|