Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Testler & Tahliller & Teşhisler
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - kizimin kan degerleri hakkimda endiseliyim
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumkizimin kan degerleri hakkimda endiseliyim

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
pnkllr Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 41
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı pnkllr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: kizimin kan degerleri hakkimda endiseliyim
    Gönderim Zamanı: 06 Haz 2014 Saat 13:09
merhaba Kadir bey benim kizim daha once de yazdigim gibi 2590 dogmustu 3 aylik su an 4620, gece 4 kez kalkip besliyorum gunduz ve gece 3er saat aralikla besliyorum 100  ml iciyor her seferinde ve yuzde 80 mama iciyor yuzde 20 anne sutu,ama yine de 700 grami geçemedi doktorun istegiyle biz de kan tahlili yaptirdik sonuclar şöyle:
GRA%  13.1 
GRA#   1.2 
LYM %  78.6 
Potasyum 5.66 
AST 59 
ALT 44 
 HGB 10.6 

CRP normal diger hemogram degerleri ve guatr degerleri normal. ultrasonda bakildi ic organlari normal. idrar tahlil ve kulturune bakildi 2 3 hafta once onlar da normaldi. bu sonclar neyi gosteriyor? kamsizligi var mi? benim doktorum bu degerlere göre kan degeri hgb dusuk dedi.bu deger 4 ve 5 aylikken 8 9a duser dedi. 4.ay bitnce iki damla baslayalm demire dedi ben de okudugum seyleri soyledim demirle ilgili, fazla demirin zekayi etkiledigini,o da bana bize kongrede boyle anlatiliyor o yuzden bosverin siz o okuduklarinizi dedi.bana yardimci olur musunuz?

Düzenleyen pnkllr - 06 Haz 2014 Saat 16:22
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 119583
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haz 2014 Saat 20:46
Grip gecirmis..
HGB:Normal, sakin Demir ilaci vermeyin. US ne oluyorki?? Bunlar iyi yere dukkan acmislar..
O kongrelerin hepsinin, ilac firmalari tarafindan duzenlendigini bilemeyecek kadar aptalsa, ben ne diyeyim!!!
Yukarı Dön
pnkllr Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 41
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı pnkllr Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Haz 2014 Saat 20:50
MCV değeri 86 peki bu deger nasil sizce referans araligi 95ten basliyor. 
grip nasil gecirmis :s kuru oksuruk oluyor her gun ama ben refluden olabilir diye dusunmustum, hic ateşi vs olmadi . simdi ne yapmak gerekir?
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.