Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

kizimin kan degerleri hakkimda endiseliyim

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Testler & Tahliller & Teşhisler
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=44322
Tarih: 13 Kas 2025 Saat 18:29

Konu: kizimin kan degerleri hakkimda endiseliyim
Mesajı Yazan: pnkllr
Konu: kizimin kan degerleri hakkimda endiseliyim
Mesaj Tarihi: 06 Haz 2014 Saat 13:09
merhaba Kadir bey benim kizim daha once de yazdigim gibi 2590 dogmustu 3 aylik su an 4620, gece 4 kez kalkip besliyorum gunduz ve gece 3er saat aralikla besliyorum 100  ml iciyor her seferinde ve yuzde 80 mama iciyor yuzde 20 anne sutu,ama yine de 700 grami geçemedi doktorun istegiyle biz de kan tahlili yaptirdik sonuclar şöyle:
GRA%  13.1 
GRA#   1.2 
LYM %  78.6 
Potasyum 5.66 
AST 59 
ALT 44 
 HGB 10.6 

CRP normal diger hemogram degerleri ve guatr degerleri normal. ultrasonda bakildi ic organlari normal. idrar tahlil ve kulturune bakildi 2 3 hafta once onlar da normaldi. bu sonclar neyi gosteriyor? kamsizligi var mi? benim doktorum bu degerlere göre kan degeri hgb dusuk dedi.bu deger 4 ve 5 aylikken 8 9a duser dedi. 4.ay bitnce iki damla baslayalm demire dedi ben de okudugum seyleri soyledim demirle ilgili, fazla demirin zekayi etkiledigini,o da bana bize kongrede boyle anlatiliyor o yuzden bosverin siz o okuduklarinizi dedi.bana yardimci olur musunuz?

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Haz 2014 Saat 20:46
Grip gecirmis..
HGB:Normal, sakin Demir ilaci vermeyin. US ne oluyorki?? Bunlar iyi yere dukkan acmislar..
O kongrelerin hepsinin, ilac firmalari tarafindan duzenlendigini bilemeyecek kadar aptalsa, ben ne diyeyim!!!

Mesajı Yazan: pnkllr
Mesaj Tarihi: 06 Haz 2014 Saat 20:50
MCV değeri 86 peki bu deger nasil sizce referans araligi 95ten basliyor. 
grip nasil gecirmis :s kuru oksuruk oluyor her gun ama ben refluden olabilir diye dusunmustum, hic ateşi vs olmadi . simdi ne yapmak gerekir?

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat