|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
burcinn24 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 May 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burcinn24
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
![]() |
|
burcinn24 ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 06 May 2011 Durum: Aktif Değil Puanlar: 28 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burcinn24
Hocam su çiçeği mi bilmiyorum ama elleyince açılmıyor yada ellerimde ıslaklık hissetmiyorum.bulaşıcı birşey olduğunu düşünmediğim için okula yolluyorum. Acımıyor diyor kaşınıyor mu diyorum kaşınmadıgını söylüyor. Çoğaldığını farkediyorum öncekilerde hiç geçmedi duruyor. Teşekkür ederim hocam açıkcası endişeleniyorum başka bir rahatsızlık mı diye. Dr götürmek istemiyorum kimbilir ne dicek ne isticekler diye
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Sucicegi... Zovirax suruba baslayin, kisa surede atlatir.
Zaten okuldan aldigi icin, okula gitmis olmasi o kadar muhim degil.. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burcinn24
Kadir bey teşekkür ederim nerdeyse bir hafta oldu bunlar çıkalı bir zararı olmuşmudur vücuduna geçti geçecek diye beklerken zaman geçti. Hemen alıp başlıcam şuruba ama korktum şimdi bir haftadır bu şekilde gezdiriyorum kızımı
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı burcinn24
Birde hocam su çiçeği aşısı vurulmuştu kızım küçükken kreşte ilken arkadaşları çıkarmıştı kızım çıkarmamıştı. Dediğiniz gibi sulu değil kabartılar böyle de olabiliyormu su çiçeği
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118665 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Asililarda, bu sekilde az ve seyrek olarak olabiliyor..
Bu saatten sonra; Zovirax bir ise yaramaz, bosuna almayin. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|