Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

vücudundaki kızarıklıklar

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=54539
Tarih: 21 Tem 2025 Saat 04:12

Konu: vücudundaki kızarıklıklar
Mesajı Yazan: burcinn24
Konu: vücudundaki kızarıklıklar
Mesaj Tarihi: 03 Kas 2016 Saat 23:04

Cevaplar:
Mesaj Tarihi: 03 Kas 2016 Saat 23:11
kadir bey kızım 7 yaşında geçen hafta bacağında gönderdiğim resimdeki  kızarıklık odu.Önemsemedim başta biyere çizdirmiştir falan diye ama 2 gündür göğsünde ve kulak arkalarında da çıktı.daha küçükler ama nedir bunlar? Yazılarınızdan okuyarak ultrAlan krem aldım pomad yoktu.sürüyorum fakat başka birşey mi diye kafama takıldı ve size sormak istedim.

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 03 Kas 2016 Saat 23:37
Onemli bir hastalik dokuntusu degil, muhtemelen sinek isirigi. Fenistil jel surmeniz daha iyi olur.

Mesaj Tarihi: 03 Kas 2016 Saat 23:42
Tmm teşekkür ederim Kadir bey. Eğer sinek ısırığıysa vücudunun diğer yerlerinde neden çıkmıştır acaba. Ultralanın faydası oluyormudur iki gündür sürdüm çünkü. Ama yarın fenistil jel alıp kullanırım.

Mesaj Tarihi: 04 Kas 2016 Saat 17:15
Ultralan bunlara etki etmez..

Mesaj Tarihi: 07 Kas 2016 Saat 19:45
Kadir bey iyi akşamlar vaktinizi almak istemiyorum ama kızımın vücudundaki çıkanlar iyice çoğaldı sırtında ğöğsünde kulak arkalarında ve şimdide yüzünde özellikle alnında çıktı. Fenistil jel kullanıyorum herbir kızarıklığın üstüne sürüyorum sabah akşam. Cuma günü azar azar başlayan ve hafta sonu çoğalan öksürük oldu baya şiddetliydi. Viks sürdüm göğsüne ilaç kullanmadım hiç ve bugün daha iyiydi tek tük öksürdü. İkinci sınıfa gidiyor dersleri konusunda biraz sıkıntı yaşıyoruz bende üstüne fazla düşüyorum acaba stresten çıkıyor olabilir mi diye aklıma geldi. Ateş yok halsizlik yok.

Mesaj Tarihi: 07 Kas 2016 Saat 20:09
1- Uzak bir ihtimal ama, acaba Sucicegimi?? Eger, kabartilar ellenmekle aciliyor ve elinize islaklik geliyorsa, Sucicegi'dir,
O zaman hemen; Zovirax surup baslayin, 4 saatte bir 1 olcek icirin, gece 04:00 de vermeyin.
2- Eger su cicegi ise, okula gitmesin, dokuntuler kabuk tutana kadar evde kalsin.
Yeni resim gonderebilirmisiniz??

Mesaj Tarihi: 07 Kas 2016 Saat 20:43

Mesaj Tarihi: 07 Kas 2016 Saat 20:51

Mesaj Tarihi: 07 Kas 2016 Saat 20:58
Hocam su çiçeği mi bilmiyorum ama elleyince açılmıyor yada ellerimde ıslaklık hissetmiyorum.bulaşıcı birşey olduğunu düşünmediğim için okula yolluyorum. Acımıyor diyor kaşınıyor mu diyorum kaşınmadıgını söylüyor. Çoğaldığını farkediyorum öncekilerde hiç geçmedi duruyor. Teşekkür ederim hocam açıkcası endişeleniyorum başka bir rahatsızlık mı diye. Dr götürmek istemiyorum kimbilir ne dicek ne isticekler diye

Mesaj Tarihi: 08 Kas 2016 Saat 17:50
Sucicegi... Zovirax suruba baslayin, kisa surede atlatir.
Zaten okuldan aldigi icin, okula gitmis olmasi o kadar muhim degil..

Mesaj Tarihi: 08 Kas 2016 Saat 20:05
Kadir bey teşekkür ederim nerdeyse bir hafta oldu bunlar çıkalı bir zararı olmuşmudur vücuduna geçti geçecek diye beklerken zaman geçti. Hemen alıp başlıcam şuruba ama korktum şimdi bir haftadır bu şekilde gezdiriyorum kızımı

Mesaj Tarihi: 08 Kas 2016 Saat 20:32
Birde hocam su çiçeği aşısı vurulmuştu kızım küçükken kreşte ilken arkadaşları çıkarmıştı kızım çıkarmamıştı. Dediğiniz gibi sulu değil kabartılar böyle de olabiliyormu su çiçeği

Mesaj Tarihi: 08 Kas 2016 Saat 22:31
Asililarda, bu sekilde az ve seyrek olarak olabiliyor..
Bu saatten sonra; Zovirax bir ise yaramaz, bosuna almayin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat