Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Çocuk Hastalıkları
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Baş boyun Ağrısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumBaş boyun Ağrısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
kry2009 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 90
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kry2009 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: Baş boyun Ağrısı
    Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2016 Saat 15:45
Hocam 7 yaşındaki kızım 4 gün önce babasıyla motosikletle tur atmış.Birde 3 hafta önce bir sokak kedisi kızımın sırtını cırmaladı.4 günden beri gündüz düşen akşamlarıda ilk gece 37lerde olan ama dün gece 39a kadar çıkan bir ateşi mevcut.Ateşin yanında başı ve boynu ağrıyor( boynunu çevirirken Ağrısı artıyor, çevirmekte zorluk çekiyor) Ayrıca parmaklarında da ağrı olduğunu söylüyor. Aynı zamanda karın ağrısı ve ishali var. Şu an tatildeyiz bugün hastanede kan tahlili yaptırdık. Wbc:6,2 glukoz:132 laktat dehidrogenaz:528 crp:14 alkalen fosfataz: 444 Tuhaf olan değerler bunlar.Doktor sinüzit deyip antibiyotik vermiş. Beni endişelendiren baş boyun Ağrı'sı diye internete baktığımda menenjit falan gibi şeyler söylüyor. Neden olabilir hocam bu belirtiler, kedi mi sinüzit mi bilemedim, bir yardım lütfen!
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118665
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2016 Saat 18:16
Hicbiri degil... Motorsikletteki macerasi..  Motorun ustunda; terli-terli ruzgari yiyince, iste boyle olur.
Siz Internette, SAKIN Turkce site okumayin.. Hepsi sizleri korkutup, kendilerine gitmeniz icin yazilmis
sahtekarliklardir. Isleri gucleri sizi korkutmaktir.

Muhtemelen, bir Grip geciriyordu, motor gezisi tuz-biber ekti..
Ayni Grip gibi tedavi edin(yazilarimi okuyun), istirahat etsin ve agriyan yerlerine, "Kuru-sicak" tatbik edin.
Goruyorsunuz degilmi??  Bu doktorlara selam verseniz, hemen tahlil istiyorlar!!

Düzenleyen Dr.KadirTugcu - 06 Eyl 2016 Saat 18:21
Yukarı Dön
kry2009 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kry2009 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2016 Saat 18:39
Hocam peki sinüzitse antibiyotik kullanmam gerekir mi?İshalde olduğu için kullanmak istemiyorum.Ama sinüzit konusunda pek bilgim yok.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2016 Saat 19:01
Sinuzitlerde; BAS AGRILARI on plandadir..
Ayricada; Sinuzitler de, Orta Kulak iltihaplari gibi, mekanik bir olaydir. Antibiyotiklerle iyilesmezler. Iliadin
DAMLA ile sinus agizlarini actiginizda, icerde biriken sivi disariya, genize akar hadise kendiliginden duzelir.
Makale ve eski mailleri okuyun, yoksa daha cok caniniz yanar..

Yukarı Dön
kry2009 Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı kry2009 Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2016 Saat 19:04
Hocam peki sinüzitse antibiyotik kullanmam gerekir mi?İshalde olduğu için kullanmak istemiyorum.Ama sinüzit konusunda pek bilgim yok.
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Eyl 2016 Saat 19:12
Sinuzit ile ilgili yazdiklarimi okuyun. Sinuzit degil..
Yukarı Dön
*canımkızım* Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Puanlar: 116
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı *canımkızım* Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 12 Eyl 2016 Saat 23:55
Iyi gunler hocam, agri oldugu icin konu altina klmek istedim soruyu. Benim kizim da 7 yasinda ve uzun suredir omurga ( sirtini orta bolgesinde)
bacak, kol, parmaklar, boynunda agri oldugunu soyluyor. Masaj yapiyoruz sadece. Biz de internete baktigimizda tedirgin eden yazilar okuduk.
27 kg kizim. 127 cm boyu.  Cok sikayet ediyo ozellikle uyku zamani daha cok hissediyo sanirim. Cocuk ortapedisine gidelim mi, gidersek nelere dikkat etmeliyiz acaba?
Yukarı Dön
Uzman
Uzman

Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 13 Eyl 2016 Saat 05:43
1- Siz; "parmagina igne batti" diye internette arastirin, onu bile tedirgin edici hale sokar ve kendilerine
gitmenizi isterler.
2- Durus bozuklugu, hareket kisitlanmasi, kuvvet kaybi yoksa, bosverin.
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.