Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

Baş boyun Ağrısı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Çocuk Hastalıkları
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=54400
Tarih: 15 Eyl 2025 Saat 14:28

Konu: Baş boyun Ağrısı
Mesajı Yazan: kry2009
Konu: Baş boyun Ağrısı
Mesaj Tarihi: 06 Eyl 2016 Saat 15:45
Hocam 7 yaşındaki kızım 4 gün önce babasıyla motosikletle tur atmış.Birde 3 hafta önce bir sokak kedisi kızımın sırtını cırmaladı.4 günden beri gündüz düşen akşamlarıda ilk gece 37lerde olan ama dün gece 39a kadar çıkan bir ateşi mevcut.Ateşin yanında başı ve boynu ağrıyor( boynunu çevirirken Ağrısı artıyor, çevirmekte zorluk çekiyor) Ayrıca parmaklarında da ağrı olduğunu söylüyor. Aynı zamanda karın ağrısı ve ishali var. Şu an tatildeyiz bugün hastanede kan tahlili yaptırdık. Wbc:6,2 glukoz:132 laktat dehidrogenaz:528 crp:14 alkalen fosfataz: 444 Tuhaf olan değerler bunlar.Doktor sinüzit deyip antibiyotik vermiş. Beni endişelendiren baş boyun Ağrı'sı diye internete baktığımda menenjit falan gibi şeyler söylüyor. Neden olabilir hocam bu belirtiler, kedi mi sinüzit mi bilemedim, bir yardım lütfen!

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Eyl 2016 Saat 18:16
Hicbiri degil... Motorsikletteki macerasi..  Motorun ustunda; terli-terli ruzgari yiyince, iste boyle olur.
Siz Internette, SAKIN Turkce site okumayin.. Hepsi sizleri korkutup, kendilerine gitmeniz icin yazilmis
sahtekarliklardir. Isleri gucleri sizi korkutmaktir.

Muhtemelen, bir Grip geciriyordu, motor gezisi tuz-biber ekti..
Ayni Grip gibi tedavi edin(yazilarimi okuyun), istirahat etsin ve agriyan yerlerine, "Kuru-sicak" tatbik edin.
Goruyorsunuz degilmi??  Bu doktorlara selam verseniz, hemen tahlil istiyorlar!!

Mesaj Tarihi: 06 Eyl 2016 Saat 18:39
Hocam peki sinüzitse antibiyotik kullanmam gerekir mi?İshalde olduğu için kullanmak istemiyorum.Ama sinüzit konusunda pek bilgim yok.

Mesaj Tarihi: 06 Eyl 2016 Saat 19:01
Sinuzitlerde; BAS AGRILARI on plandadir..
Ayricada; Sinuzitler de, Orta Kulak iltihaplari gibi, mekanik bir olaydir. Antibiyotiklerle iyilesmezler. Iliadin
DAMLA ile sinus agizlarini actiginizda, icerde biriken sivi disariya, genize akar hadise kendiliginden duzelir.
Makale ve eski mailleri okuyun, yoksa daha cok caniniz yanar..

Mesaj Tarihi: 06 Eyl 2016 Saat 19:04
Hocam peki sinüzitse antibiyotik kullanmam gerekir mi?İshalde olduğu için kullanmak istemiyorum.Ama sinüzit konusunda pek bilgim yok.

Mesaj Tarihi: 06 Eyl 2016 Saat 19:12
Sinuzit ile ilgili yazdiklarimi okuyun. Sinuzit degil..

Mesajı Yazan: *canımkızım*
Mesaj Tarihi: 12 Eyl 2016 Saat 23:55
Iyi gunler hocam, agri oldugu icin konu altina klmek istedim soruyu. Benim kizim da 7 yasinda ve uzun suredir omurga ( sirtini orta bolgesinde)
bacak, kol, parmaklar, boynunda agri oldugunu soyluyor. Masaj yapiyoruz sadece. Biz de internete baktigimizda tedirgin eden yazilar okuduk.
27 kg kizim. 127 cm boyu.  Cok sikayet ediyo ozellikle uyku zamani daha cok hissediyo sanirim. Cocuk ortapedisine gidelim mi, gidersek nelere dikkat etmeliyiz acaba?

Mesaj Tarihi: 13 Eyl 2016 Saat 05:43
1- Siz; "parmagina igne batti" diye internette arastirin, onu bile tedirgin edici hale sokar ve kendilerine
gitmenizi isterler.
2- Durus bozuklugu, hareket kisitlanmasi, kuvvet kaybi yoksa, bosverin.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat