Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ÖKSÜRÜK
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumÖKSÜRÜK

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
Deniz Türk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 19
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Deniz Türk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Konu: ÖKSÜRÜK
    Gönderim Zamanı: 20 Oca 2016 Saat 16:41
Kadir bey merhaba ,

Arkadaşım oğlunun durumunu size iletmemi rica etti benden aynen söylediklerini aktarıyorum,

Denizcim ben senin kadir beyden aldığın tavsiyeler doğrultusunda Ömer in öksürüğüne 
müdahale etmiyorum ama 3 ayı aşkındır 2 haftalık iyileşme ardından başlayan öksürükler var ki
bu süreçcn aynısını biliyorsun geçen kıştan beri yaşıyorum bronşiolit dendi ventolin verildi öksürük
şurupları reçetelendi ama hiç birini almadım kullanmadım sadece zyrtec iyi geldi ama oda kullanmalı
mıyım bilemedim kestim vermeyi emin olamayıp. şimdi 2 hafta iyiydik ve bugün yine yoğun öksürükle
başbaşayız nefes alması vermesi değişti yine .en iyi pekmezleri balları veriyorum aksamları 
soğuk olmasına rağmen odasının camını ara ara açıp uyurken havalandırıyorum sabaha kadar ama 
yok yok .. hamileliğimin bu son aylarında bu öksürükle çok zorlanıyorum başka ne yapabiliriz 
Kadir beye sorabilirmisin rica etsem ..görüşürüz öpüyorum 

Kadir bey arkadaşımın ikinci bebeği yolda ve 4,5 yaşındaki oğlunun bu öksürüklü halleri onu iyice yordu
bir şey yapılabilir mi bu 2 kıştır bitmeyen öksürüğe 

Saygılarımla,

Okyanus
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 118654
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Dr.KadirTugcu Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 20 Oca 2016 Saat 18:33
Oksuruk ile ugrasmasin. Oksuruk vucudun savunmasidir. Keserseniz; o zaman basiniza isler acilir.
Yastigini yukseltsin, sadece: Limonlu bal versin, baska bir sey vermesin.
Ayrica; Serum fiz ve ColdMix'e devam etsin.
Bazen bu gibi oksurukler, Serum fiz yerine, 3 gun Iliadin DAMLA, gunde:2x2'ser damla buruna
damlatildiginda da  geciyor, bir denesin.
Yukarı Dön
Deniz Türk Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 19
Mesaj Seçenekleri Mesaj Seçenekleri   Teşekkürler (0) Teşekkürler(0)   Alıntı Deniz Türk Alıntı  Yanıt YazCevapla Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 21 Oca 2016 Saat 10:02
Teşekkürler Kadir bey tavsiyenizi hemen iletiyorum 

sevgiler ..
Okyanus
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.