Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ÖKSÜRÜK

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Grip & Soğuk Algınlığı & Öksürük
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=51982
Tarih: 16 Eyl 2025 Saat 14:58

Konu: ÖKSÜRÜK
Mesajı Yazan: Deniz Türk
Konu: ÖKSÜRÜK
Mesaj Tarihi: 20 Oca 2016 Saat 16:41
Kadir bey merhaba ,

Arkadaşım oğlunun durumunu size iletmemi rica etti benden aynen söylediklerini aktarıyorum,

Denizcim ben senin kadir beyden aldığın tavsiyeler doğrultusunda Ömer in öksürüğüne 
müdahale etmiyorum ama 3 ayı aşkındır 2 haftalık iyileşme ardından başlayan öksürükler var ki
bu süreçcn aynısını biliyorsun geçen kıştan beri yaşıyorum bronşiolit dendi ventolin verildi öksürük
şurupları reçetelendi ama hiç birini almadım kullanmadım sadece zyrtec iyi geldi ama oda kullanmalı
mıyım bilemedim kestim vermeyi emin olamayıp. şimdi 2 hafta iyiydik ve bugün yine yoğun öksürükle
başbaşayız nefes alması vermesi değişti yine .en iyi pekmezleri balları veriyorum aksamları 
soğuk olmasına rağmen odasının camını ara ara açıp uyurken havalandırıyorum sabaha kadar ama 
yok yok .. hamileliğimin bu son aylarında bu öksürükle çok zorlanıyorum başka ne yapabiliriz 
Kadir beye sorabilirmisin rica etsem ..görüşürüz öpüyorum 

Kadir bey arkadaşımın ikinci bebeği yolda ve 4,5 yaşındaki oğlunun bu öksürüklü halleri onu iyice yordu
bir şey yapılabilir mi bu 2 kıştır bitmeyen öksürüğe 

Saygılarımla,

-------------
Okyanus

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 20 Oca 2016 Saat 18:33
Oksuruk ile ugrasmasin. Oksuruk vucudun savunmasidir. Keserseniz; o zaman basiniza isler acilir.
Yastigini yukseltsin, sadece: Limonlu bal versin, baska bir sey vermesin.
Ayrica; Serum fiz ve ColdMix'e devam etsin.
Bazen bu gibi oksurukler, Serum fiz yerine, 3 gun Iliadin DAMLA, gunde:2x2'ser damla buruna
damlatildiginda da  geciyor, bir denesin.

Mesajı Yazan: Deniz Türk
Mesaj Tarihi: 21 Oca 2016 Saat 10:02
Teşekkürler Kadir bey tavsiyenizi hemen iletiyorum 

sevgiler ..

-------------
Okyanus

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat