|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
Eylülce ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Oca 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Ateşsiz de geçebiliyor mu domuz gribi Hocam.. ben o ihtimali ateşi yok ye düşünmemiştim hiç.. teşekkür ederim..
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118621 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ates olmayanlarda, bu sekilde olabiliyor. Vucut her nedense, bu virusu tanimazdan geliyor ve bagisiklik calismiyor.. Sadece Grip icin anlattiklarimi uygulayin, Istirahat etsin.
|
|
![]() |
|
Eylülce ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 02 Oca 2015 Durum: Aktif Değil Puanlar: 26 |
Sayın hocam
Genel durumu benzer bugün kan tahlili yaptırdık.. CRP , Sedimentasyon normal çıktı . Hemogramda nötrofil %67 çıktı referans sralığı %25-50. Eozinofil %7 referans aralığı 0-4. Lenfosit %18 referans aralığı %28-56.. onun dışımda değerler referans aralıklarında.. |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118621 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir anlami yok.. Niye yaptirdiniz ki???
WBC:17'den yuksek olmadikca, antibiyotik de gerekmez.
|
|
![]() |
|
hiç İlaç kullanmadım Hocam.. grip için söylediklerinizi uyguluyorum.. teşekkürler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|