Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Evlilik & İlişki
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - EVLİLİKTE KAVGANIN NEDENLERİ
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuEVLİLİKTE KAVGANIN NEDENLERİ

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
demrem Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3197
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Nis 2010 Saat 13:51
bizde buyuk seylerden asla kavga cıkmaz genelde sacma sapan seyler buyutulur ve kavga cıkarılır sonrada kuserızLOL
buyuk seylerı konusur tamam sole yapalım bole yapalım der hallederız
Yukarı Dön
oĞuZuMM Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 2002
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Nis 2010 Saat 15:47
aaahhh bu konu nerden açıldı şimcik...yarama tuz bastınız kıslarr...
 benim de çok şükür ki eşimin ailesiyle problemim yok 8 kardeş ve eşimle yaşıt üvey kayınvalideye sahip olmama rağmen.herkes kendi yerini çok iyi biliyor ve herhangi bir tartışma soğukluk yaşamamamızın sebebi de bu olsa gerek.çok şükür..ama eşimle ufak tefek şeyler yüzünden çok sık kavga ederiz.her ay mesela.tip tip huyları var eşimin.insan ayırır.sevdiklerine kapısını sonuna kadar açar ama hoşlanmadıkları ondan uzak durması bir kenara aynı ortam içine bile girmek istemez,sohbet etmez.onun tarafında görüşmek zorunda olduğumuz insanlar var ve o hiç gitmez ayıp olur havasına hiç girmez.neyse odur.bu da benim canımı sıkıyor ve düşünün bayramlaşmaya bile gitmez hep ben giderim.bayramımızın çoğunu ayrı gayrı yaparız.bir de ilgisizlik.biraz benim davrandığım gibi davransa bana biraz ilgi,biraz aşkını sevgisini ifade edebilse bunu hareketlerine yayabilse..biraz da eşiyle vakit geçirmeyi,benimle sohbet etmeyi seven bir tip olsa....aaaaahhhhhhhhhhh     aaaaaaahhhhhh..aradaki 7 yaşın sonucu mudur ki bu?ConfusedConfused
Yukarı Dön
oĞuZuMM Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 2002
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 05 Nis 2010 Saat 15:50
bir de keşke her tartışmada yeter artık ben seni çekemiyorum lafını söylemese,kapıyı göstermese....... kendi ayaklarımın üzerinde durmadan evlenmeye kalkmışımm ne büyük hataymış meğer...ConfusedConfusedConfused
Yukarı Dön
çağanımmm Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 94
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Nis 2010 Saat 01:41
bizdede her daim problem vardır. hep gerginiz. niye böyle olduk bilmiyorum. ama galiba ben baştan hata yaptım. görmezlikten geldim bazı davranışlarını huylarını. sevdiğimi düşündüm ayrılamam dedim ve hata ettim. biz birbirimiz için yaratılmamış bir çiftiz. iki zıt kutup. ama eşime sorsanız beni çok seviyor. kavgada bile seni sevmiyorum senden nefret ediyorum falan hiçbişi demez. ama ben inanmıyorum benisevdiine...ayda yılda bir iyi oluyoruz işte. evlilik bir kumar ama ben bu kumarda kaybettiğimi düşünüyorum. kaybettiğimde hayatımTongue
Seni severdim hüznüm koynumda. Seni severdim hem uyanık hem uykumda.....
Yukarı Dön
PinarTN Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3246
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Nis 2010 Saat 07:21
bizde de anne babamız için kavga çıkmaz hatta eşim kendi ailesine kızar davranışlarından dolayı ama para yönetimi yüzünden ve de sürekli her şeyi benden beklemesinden dolayı problemler yaşıyoruz. bazen sekiz kollu on bacaklı olsam bile yetmeyeceğimi düşünüyorum
Yukarı Dön
PinarTN Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3246
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Nis 2010 Saat 07:21
bi de arkadaşlar yazmış zaten konuşkan ve paylaşımcı bir eş istiyorum ben de
Yukarı Dön
serpill Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 2
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 06 Nis 2010 Saat 14:22

Aynı sorunlar bizde de var arkadaşlar. Koşturururum kendimi parçaların ama senin görevin der çıkar eşim. Benimde sinirlerim tepeme çıkar surat yaparım. Evde çalış işde çalış nereye kadar Cicek

Minik kuşum 2 yaşında (25.04.2008)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.