Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

EVLİLİKTE KAVGANIN NEDENLERİ

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Genel Konular
Forum Adı: Evlilik & İlişki
Forum Tanımlaması: (Evlilik & İlişki)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=19848
Tarih: 08 Eyl 2025 Saat 22:50

Konu: EVLİLİKTE KAVGANIN NEDENLERİ
Mesajı Yazan: buse
Konu: EVLİLİKTE KAVGANIN NEDENLERİ
Mesaj Tarihi: 11 Kas 2009 Saat 17:23
eşinizle hangi sebeblerden dolayı kavga edersiniz.ben eşimle çok mutluyum ama bazen nedenini anlamdığım ya biz neden bu hale geldik diyebilceğim kadar hatta niçin kavga ettiğimi bile hatırlamaycak kadar küçük şeylerden kavga ediyoruz ama birbirimi,zi çok seviyoruz acaba çok sevmekten kaynaklanıyo olabilrmi bazen en küçük lafı bile kıryo acaba sorun bendemi ondamı anlayanıyorum

-------------
hayat sevdiklerinle güzel

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Esra
Mesaj Tarihi: 11 Kas 2009 Saat 18:46
en çok çocuklar yüzünden ederiz..bizde senin anan benim babam muhabbeti yoktur...

-------------
http://www.glitterfy.com/"> BİN SENE OKUSAM...NE BİLİYORSUN DİYE SORSALAR..SADECE....HADDİMİ...DERİM..!!!!

Mesajı Yazan: TÜBAY
Mesaj Tarihi: 11 Kas 2009 Saat 22:01
ben bazen gerçekten naz ve kapris olayını abarttığımı düşünüyorum. çok şükürki benimki sabırlıLOLLOLLOL

-------------
ALDIĞIM İKİ NEFES;EŞİM VE KIZIM

Mesajı Yazan: demet
Mesaj Tarihi: 11 Kas 2009 Saat 22:16
önceden kavga degılde cok tartısırkdık esımle baskalrı yuzunden baktım o tartısdıgımız konu sahıbı ınsanlar rahat rahat uyurken ben esımle kı.larımız dönup uyurduk.böle olmayacak dedık ve kımseyı takmadan hayatımıza yön verdık.sımdı bazen cocuklardan dolayı tartısırız.bırde yenı evlı ıken yapılan hareketler davranıslar bız bayanlar tarafından her daım beklendıgı ıcın erkelerde kendını bır muddet sonra saldıgı ıcın..evlılıgın ayarı bozuluyor....yanı bıraz fedakar bıraz nazlı bırazda ben degılde  bız demek lazım galıba....LOL

-------------
Mevlam Sen'den gelene, gelmeyene; ne şekilde belirlemişsen kaderime, bu oyundaki biçtiğin rolüme, yürekten kocaman bir EYVALLAH

Mesaj Tarihi: 12 Kas 2009 Saat 10:37
bizdede anam babam kavgası yoktur onun annesi kendi annem gibi görüyorum annecim diyorum çok seviyorum çok iyi anneside babasıda benim annem ve babamda onun için öyle çevreyle pek bi sorunumuzda yok galiba biraz alınganlık yapıyoruz yada yapıyorum en basit bi lafı yada harekti mesela niye bunu böyle yapmadın yada küçük bi ilgisizliği kavgaya neden olabilyo tabi bu herzaman değil ama böyle küçük şeyler çok büyük kavgaya neden oluyo dargınlıklar evi terktmeler felan

-------------

Mesajı Yazan: Ziyaretçi
Mesaj Tarihi: 12 Kas 2009 Saat 10:47
busecim maşallah size 41 kere.eşlerin aileleriyle genelde sorunlar yaşanır ama sizin ne güzel böyle bir sıkıntınız yok.hekes muhakkak sorun yaşar.biz yaşamıyoruz diyenede asla inanmam.basit sebeplerden dolayıda çıkabiliyor sorun.kavganın birçok nedeni var.specifik şudur budur diyemeyiz.ama önemli olan çıkan kavgayı kavga demeyelim buna tartışmayı büyütmemek önemlisi malesef ben ve eşim eskiden bugüne nazaran çok büyük kavgalar,sorunlar yaşadık.şimdi biribirimizi yeni yeni idare ediyoruz.sorunları büyütmeden halledebiliyoruz artık.ama araya aileler girdimi ciddi problemler yaşanıyor.kendimden örnek vereyim ben eşimle sorun yaşadığım zaman eşimin ailesi bizde sorunlarınızı bilelim dediler.AngryAngryyani benim ve kocam arasında yaşanan sorunları bilmek istediler.eee sonunda noldu benim kocamla aram iyi ama ailesiyle araya soğukluk girdi.önemli olan kavgayı büyütmemek biz geç öğrendikPig

Mesaj Tarihi: 12 Kas 2009 Saat 11:10
evet büyütmemek en iyisi ama dedim ya elinde olmadan bianda olveriyo galiba bizimde biraz tecrübeye ihtiyacımız varSmile haa ama biz asla aramızda olanları kimseye anlatmayız ailemiz bizi belkide hiç kavga etmiyo bilyodur onların yanında birmirimizi asla kırmayız inşallh da hep böle olur kendi dilimle nazar değdirmeyimde

-------------

Mesajı Yazan: ebuk
Mesaj Tarihi: 03 Nis 2010 Saat 00:02

Crybiz kadınlar kaprisli bir okdar nazlı oluyoruz sanırım ,en ufak hareketleri bizleri tahammül edemiycek duruma getiriyor o anki siniriz kırıyoruz yıkıyoruz,ama düşündüğümüzde bakıyoruzki keşke keşke diyoruz pişman oluyoruz ,

-------------
BRN

Mesajı Yazan: demrem
Mesaj Tarihi: 05 Nis 2010 Saat 13:51
bizde buyuk seylerden asla kavga cıkmaz genelde sacma sapan seyler buyutulur ve kavga cıkarılır sonrada kuserızLOL
buyuk seylerı konusur tamam sole yapalım bole yapalım der hallederız

Mesajı Yazan: oĞuZuMM
Mesaj Tarihi: 05 Nis 2010 Saat 15:47
aaahhh bu konu nerden açıldı şimcik...yarama tuz bastınız kıslarr...
 benim de çok şükür ki eşimin ailesiyle problemim yok 8 kardeş ve eşimle yaşıt üvey kayınvalideye sahip olmama rağmen.herkes kendi yerini çok iyi biliyor ve herhangi bir tartışma soğukluk yaşamamamızın sebebi de bu olsa gerek.çok şükür..ama eşimle ufak tefek şeyler yüzünden çok sık kavga ederiz.her ay mesela.tip tip huyları var eşimin.insan ayırır.sevdiklerine kapısını sonuna kadar açar ama hoşlanmadıkları ondan uzak durması bir kenara aynı ortam içine bile girmek istemez,sohbet etmez.onun tarafında görüşmek zorunda olduğumuz insanlar var ve o hiç gitmez ayıp olur havasına hiç girmez.neyse odur.bu da benim canımı sıkıyor ve düşünün bayramlaşmaya bile gitmez hep ben giderim.bayramımızın çoğunu ayrı gayrı yaparız.bir de ilgisizlik.biraz benim davrandığım gibi davransa bana biraz ilgi,biraz aşkını sevgisini ifade edebilse bunu hareketlerine yayabilse..biraz da eşiyle vakit geçirmeyi,benimle sohbet etmeyi seven bir tip olsa....aaaaahhhhhhhhhhh     aaaaaaahhhhhh..aradaki 7 yaşın sonucu mudur ki bu?ConfusedConfused

Mesajı Yazan: oĞuZuMM
Mesaj Tarihi: 05 Nis 2010 Saat 15:50
bir de keşke her tartışmada yeter artık ben seni çekemiyorum lafını söylemese,kapıyı göstermese....... kendi ayaklarımın üzerinde durmadan evlenmeye kalkmışımm ne büyük hataymış meğer...ConfusedConfusedConfused

Mesajı Yazan: çağanımmm
Mesaj Tarihi: 06 Nis 2010 Saat 01:41
bizdede her daim problem vardır. hep gerginiz. niye böyle olduk bilmiyorum. ama galiba ben baştan hata yaptım. görmezlikten geldim bazı davranışlarını huylarını. sevdiğimi düşündüm ayrılamam dedim ve hata ettim. biz birbirimiz için yaratılmamış bir çiftiz. iki zıt kutup. ama eşime sorsanız beni çok seviyor. kavgada bile seni sevmiyorum senden nefret ediyorum falan hiçbişi demez. ama ben inanmıyorum benisevdiine...ayda yılda bir iyi oluyoruz işte. evlilik bir kumar ama ben bu kumarda kaybettiğimi düşünüyorum. kaybettiğimde hayatımTongue

-------------
Seni severdim hüznüm koynumda. Seni severdim hem uyanık hem uykumda.....
http://lilypie.com">

Mesajı Yazan: PinarTN
Mesaj Tarihi: 06 Nis 2010 Saat 07:21
bizde de anne babamız için kavga çıkmaz hatta eşim kendi ailesine kızar davranışlarından dolayı ama para yönetimi yüzünden ve de sürekli her şeyi benden beklemesinden dolayı problemler yaşıyoruz. bazen sekiz kollu on bacaklı olsam bile yetmeyeceğimi düşünüyorum

-------------
http://www.glitterfy.com/">

Mesajı Yazan: PinarTN
Mesaj Tarihi: 06 Nis 2010 Saat 07:21
bi de arkadaşlar yazmış zaten konuşkan ve paylaşımcı bir eş istiyorum ben de

-------------
http://www.glitterfy.com/">

Mesajı Yazan: serpill
Mesaj Tarihi: 06 Nis 2010 Saat 14:22

Aynı sorunlar bizde de var arkadaşlar. Koşturururum kendimi parçaların ama senin görevin der çıkar eşim. Benimde sinirlerim tepeme çıkar surat yaparım. Evde çalış işde çalış nereye kadar Cicek

-------------
Minik kuşum 2 yaşında (25.04.2008)

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat