|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Yazar | |
JİNEMFA ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haz 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 72 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam birde fitili kaç kez vermeliyim.
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118539 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Fitil, gunde:2x1 verebilirsiniz. Su kaybi olursa, Serum takilmasi gerekebilir.
|
|
![]() |
|
JİNEMFA ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03 Haz 2017 Durum: Aktif Değil Puanlar: 72 |
Sabaha kadar hem kustu hemde ishal oldu hocam.
|
|
![]() |
|
Mrb hoxam su kaybı yokmuş şindii doktora götürdüm. Salgın kaynaklı bu aralar. Antibiyotik yazdı almadım. Bulantı olur diyr dediğiniz fitili aldım. Takipteyim. Hürmetler
|
|
![]() |
|
Hocam nid.zol diye bi ilaç yazdı. Antibiyotiik. Ve bi tane toz yazdı. İshal kesici. Size danışmak istedim. Ve bu iki si 25 tl iken. Emedue sadece 3 tl. Emedur aldım kızıma verdim şimdi. İnşallah kusması durur en azından bol su içiriyorum. Kutu süt bugün 125 ml kadar içti. Dr a emmiyo süt içiriyorum dedim. Suç işlemişim gibi baktı.
|
|
![]() |
|
Hocam merhabalar.! Size tekrardan minnet duyuyorumm. Fitili kullandım. Kızım iyileşti. Kusması yok ama ishal var biraz. Birde ben doğduğundan bu yana hep yıkadım kızımı.hiç ıslak mendil kullanmadım. Ancak bu ishal kötü kokulu idrar sonrası kızım çok kötü pişik olmuş kanayacak derecede. Ne rahatlatabilir?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 118539 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Islak mendillerin bir zarari yok... Sacma-sapan dedikodulara inanmayin... Kusma olmadan, sadece "Ishal" ile su kaybi olmaz!! SAKIN, verilen ilaclarin hicbirini kullanmayin. Goruyorsuuz, Turk doktorlarinin perisanligini!! Bilgi bakimindan, sizden bile geriler..
|
|
![]() |
|
Islak mendili zararından değil. Tasarruf açısından kullanmıyorum hocam. Sıcak su ile yıkama sebebim ise evimde elimin altında var. O yüzden.
Bu yüzden size saygı ve teşeklürlerimi sunarım. Sizinle iyikide tanışmışım. Keske tüm türkiye okusa sizin yazılarınızı. Çevremde ne kadar insan varsa hepsine sizi anlatıyorum. Hürmetler
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <12 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|