|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
Didem_gfr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Ozur dilerim. Cok tesekkurler.
Ben hep oglumun burnundan nefes alamayisindan sikayetciydim. Spray iliadin cold mix herseyi denemistim. Dun igne ve bactrim den sonra dogdugundan beri ilk defa tum gece uyanmadan burnundan nefes alarak uyudu. Acaba geniz eti enfeksiyonu vardi da hic anlayamadik mi biz bu zamana kadar acaba? Biraz kostugunda kollarini one atip yorgun hissediyordu, bazen neesini tuttugu oluyordu uykusunda vs. |
|
![]() |
|
Didem_gfr ![]() Katılımcı Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17 Eyl 2014 Konum: Istanbul Durum: Aktif Değil Puanlar: 308 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117971 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Geniz eti ve Bademcikler, birer LENF bezi olup, HER enfeksiyonda buyurler..Mikroplara karsi; vucudumuzdaki Antikor(bagisiklik maddelerini) olusturan organ, bu Lenf bezleridir.. Dokuntuler; sinek isirigidir..Ilaca veya hastaliga bagli degildir. |
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Hocam dun 17:00'de 1mg novosef, bugun 13:30 da yine 1mg novosef yaptirdik. Doktor bugun muayene etti, kuculneye baslamis dedi ve atesi yok artik. Oglum hala kafasini tam donduremiyor ve biz yarin sabah erkenden 1,5 aylik seyahate cikiyoruz. Siz bu durumda ne diyorsunuz? Yarin ucaga gitmeden sabaha karsi 5 gibi hastaneye ugrayip 3. Igneyi de yaptirayim mi?
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117971 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Atesi dusmus... Agizdan ilaca baslayin, surubu alabiliyorsa, igne gerekmez..
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Didem_gfr
Bana kizacaksiniz ama diyelimki orda nuksetmemesj icin risk almamak adina 3. Igneyi yaptirmaya karar verdik. Bu ignenin bir zarari olur mu? Oglum 30 aylik
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|