Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Ve babalar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - Sevgi Merkezli Eğitime Hazır mısınız?
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı KonuSevgi Merkezli Eğitime Hazır mısınız?

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
yeşim Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Süper Anne

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3664
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 30 Kas 2008 Saat 15:32
Orjinalini yazan: superisi superisi Yazdı:

Orjinalini yazan: sengul sengul Yazdı:

çok güzel bir yazı Zülal, emeğine sağlık.. canım..
Buradaki   tüm  yazıları okuyoorum,  hepsinin özünde   babaların çocuklarına  fazla vakit ayıramadıkları anlatılıyor...Ama babalardan tepki yok..  WinkYoksa yine işin kolayına mı gidiyorlar..LOLLOLLOL.Beğendiğim  ve babamızı ilgilendiren yazıyı ben okuyorum  eşime...Wink

Ben  özellikle bu topicdeki   yazıların çoğunu   babalarında okumasını istiyorum..

Maalesef canım çok haklısın. Babalar anneler gibi olamıyor. Yorgunluklarını, işlerini bahane ediyorlar.Özellikle babalık hakkında bir sürü kitap aldım. eşime tavsiye ediyorum. eşimin bana cevabı: Babalık kitaptan mı öğrenilir? diye sıyrılıyor. İş başa düşüyor ve babalıkla ilgili kitapları maalesef ben okuyorum. Allah a şükür duyarsız bir baba değil. işi çok yorucu olmasına rağmen vakit ayırmaya çalışıyor ama maalesef maneviyatı besleye miyor. Ne yapalım dilerim bir gün düzelirler. Olmazsa artık biz babalıkla ilgili bilgiler ediniriz. Babalara babalığı da bizler öğretirizLOLLOLne yapabiliriz başkaTongue
Alah'ın doğurganlığı babalara vermemesinin nedenide bu zaten.geçen 3 gün boyunca sabaha kadar uyumadım.Ezandan sonra 2 saat uyuyabildim.Bunu babalar asla yapamaz.ConfusedBen bu durumun şikayetini dile getirmezken yorgunluğumu sineye çekerken üstüne üstlük eşimde söylemleriyle bi o kadar yordu beni.Çok kızgınım,çokk kırgınım...(Şengül özelden yazdığın sorunun yanıtı)
maalesef ane gibi yar olmaz arkadaşlar...
İkizlerim Azra ve Arda
Yukarı Dön
superisi Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 3384
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 19 Oca 2009 Saat 12:36
İlginize teşekkürler.
ZÜLAL(Bookworm)
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.