Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu Arşivi > Aşılar
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - su çiçeği aşısı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsu çiçeği aşısı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
burcuca Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 17
Mesajın Direkt Linki Konu: su çiçeği aşısı
    Gönderim Zamanı: 08 Mar 2012 Saat 13:16
hocam merhaba oğlum 15 martta 1 yaşını dolduruyo 16 martta aşılarımız var su çiçeği aşısınıda yaptırmak istiyorum bu aşılarla birlikte  yaptırabilirmiyim yoksa başka zaman mı yaptırmalıyım.birde balgamı ve hırıltısı 2 ay oldu tam anlamıyla geçmedi halen daha hafif şekilde var bu haliyle aşılarını olabilirmi bunlardan başka şikayetimiz yok öks. ateş gibi Exclamationama içindeki hırıltıyı kucağıma aldığımda elimle bile hissedebiliyorum tonimer kullanıyorum burnuna serum fizyolojik kadar etkili değilmi acaba oyüzdenmi devam ediyor balgamı. birde hocam bu coldmixler çok çabuk bitiyor bunların biraz büyük şişelerini yapamıyorlarmı LOL.allah sizden binlerce kez razı olsun hocam cvplarınız için.
Yukarı Dön
Dr.KadirTugcu Açılır Kutu Gör
Uzman
Uzman

Puanlar: 117930
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mar 2012 Saat 18:51
Tonimer ve Serum fiz. ayni seyler. ColdMix kapagi acildiktan sonra cok cabuk uctugu ve tesirini kaybettigi icin, mahsus kucuk siselere konuluyor. Bir tane alacaginiza, 2-3 tane alirsaniz, sikinti olmaz. Burada, KKK ve Suciceginin beraber oldugu 4lu bir asi var. "ProQuad" diye. Eger geldi ise, bunu yaptirin, gelmedi ise, KKK ile beraber veya en az 1 ay gectikten sonra yaptirabilirsiniz. Hiriltisi icin sicak su buhari iyi gelir. Sik sik banyo yaptirin.
Yukarı Dön
burcuca Açılır Kutu Gör
Üye
Üye

Puanlar: 17
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 08 Mar 2012 Saat 21:04
KizBebek
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.