Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

su çiçeği aşısı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Aşılar
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=33611
Tarih: 25 Tem 2025 Saat 16:41

Konu: su çiçeği aşısı
Mesajı Yazan: burcuca
Konu: su çiçeği aşısı
Mesaj Tarihi: 08 Mar 2012 Saat 13:16
hocam merhaba oğlum 15 martta 1 yaşını dolduruyo 16 martta aşılarımız var su çiçeği aşısınıda yaptırmak istiyorum bu aşılarla birlikte  yaptırabilirmiyim yoksa başka zaman mı yaptırmalıyım.birde balgamı ve hırıltısı 2 ay oldu tam anlamıyla geçmedi halen daha hafif şekilde var bu haliyle aşılarını olabilirmi bunlardan başka şikayetimiz yok öks. ateş gibi Exclamationama içindeki hırıltıyı kucağıma aldığımda elimle bile hissedebiliyorum tonimer kullanıyorum burnuna serum fizyolojik kadar etkili değilmi acaba oyüzdenmi devam ediyor balgamı. birde hocam bu coldmixler çok çabuk bitiyor bunların biraz büyük şişelerini yapamıyorlarmı LOL.allah sizden binlerce kez razı olsun hocam cvplarınız için.

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 08 Mar 2012 Saat 18:51
Tonimer ve Serum fiz. ayni seyler. ColdMix kapagi acildiktan sonra cok cabuk uctugu ve tesirini kaybettigi icin, mahsus kucuk siselere konuluyor. Bir tane alacaginiza, 2-3 tane alirsaniz, sikinti olmaz. Burada, KKK ve Suciceginin beraber oldugu 4lu bir asi var. "ProQuad" diye. Eger geldi ise, bunu yaptirin, gelmedi ise, KKK ile beraber veya en az 1 ay gectikten sonra yaptirabilirsiniz. Hiriltisi icin sicak su buhari iyi gelir. Sik sik banyo yaptirin.

Mesajı Yazan: burcuca
Mesaj Tarihi: 08 Mar 2012 Saat 21:04
KizBebek

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat