Forum Anasayfası Forum Anasayfası > Genel Konular > Bebeğim & Çocuğum Hakkında > Biz Bize Sorularımız
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - bebegınız solakmı
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kapalı Konubebegınız solakmı

Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
irme Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8271
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eki 2008 Saat 09:42
Bencede öenmli değil,benim kızımda hem sağ,hem sol elini kullanıyor...Hatta arkadaşlar bu konuda Kadir bey 'e bir soru gelmişti,cevabıda çocuğa karışmayın,hangi elini kullanmak isterse onu kullansın,değiştirmeye çalışmak kekemelik yapabilir demiştiShocked çok dikkatimi çekmişti bu cevap,o yüzden rahat bırakın bence...
Pamuk Prensesin Annesi...
Yukarı Dön
Nilgün1 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Puanlar: 5896
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eki 2008 Saat 09:53
Orjinalini yazan: oykunaz oykunaz Yazdı:

Bende solağım. hemde herşeyim kaşık çatal tutmamdan adım atıp yürümeme kadar LOLLOL hiçbir zorluğu ile karşılaşmadım. sırada doğru hep kenara oturdum ama daha iyi değilmi ? ortada sıkışmaktansa..kızım şuan iki elinide kullanıor henüz karar veremedik solakmı diye ama bencede zorlama değişmez. çünkü benim içinde annemler küçküken çok uğraştı ama değişiklik olmadı..Confused

Naz Tuana'ya yardımcı olursun değil mi?Bana da tabi,kızım da solak.Aynen senin dediğin gibi sol eliyle öyle okkalı vuruyor ki, onun hayatını kolaylaştırmak adına benim de soldan soldanLOL çalışmalarıma ilk ağızdan yardım talep ediyorum sendenWink
Yukarı Dön
oykunaz Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2376
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eki 2008 Saat 10:05
Orjinalini yazan: Nilgün1 Nilgün1 Yazdı:

Bende solağım. hemde herşeyim kaşık çatal tutmamdan adım atıp yürümeme kadar LOLLOL hiçbir zorluğu ile karşılaşmadım. sırada doğru hep kenara oturdum ama daha iyi değilmi ? ortada sıkışmaktansa..kızım şuan iki elinide kullanıor henüz karar veremedik solakmı diye ama bencede zorlama değişmez. çünkü benim içinde annemler küçküken çok uğraştı ama değişiklik olmadı..Confused

Naz Tuana'ya yardımcı olursun değil mi?Bana da tabi,kızım da solak.Aynen senin dediğin gibi sol eliyle öyle okkalı vuruyor ki, onun hayatını kolaylaştırmak adına benim de soldan soldanLOL çalışmalarıma ilk ağızdan yardım talep ediyorum sendenWink

aa walla çok sevindim açıkçası bende öykünün solak olmasını içten içe istiyorum.nilgüncüm nasıl istiyorsa öle olsun sol elide çok okkalı olur biliyorum Big%20smileBig%20smilesolaklığın tek kötü tarafı arkadaşlar
1 solak makası heryerde bulunmuyor. ben tekstilciyim ama solak makasım olmadığı zaman kumaşı yamuk yumuk kesiyorum.Confused
2 saç örtgüsü bana düz ördüm gibi geliyor ama insanlar bu karmaşık örgüyü nasıl yaptığımı soruyor çünkü ters örüyormuşum Confused
3 el işi dantel falan yapamadım.LOLLOL kazak çok öremedim hep ters ördüm yani szie göre ters bana göre düz..LOLLOLLOL
Yukarı Dön
Nilgün1 Açılır Kutu Gör
Elmas Üye
Elmas Üye

Puanlar: 5896
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eki 2008 Saat 10:38

aa walla çok sevindim açıkçası bende öykünün solak olmasını içten içe istiyorum.nilgüncüm nasıl istiyorsa öle olsun sol elide çok okkalı olur biliyorum Big%20smileBig%20smilesolaklığın tek kötü tarafı arkadaşlar
1 solak makası heryerde bulunmuyor. ben tekstilciyim ama solak makasım olmadığı zaman kumaşı yamuk yumuk kesiyorum.Confused
2 saç örtgüsü bana düz ördüm gibi geliyor ama insanlar bu karmaşık örgüyü nasıl yaptığımı soruyor çünkü ters örüyormuşum Confused
3 el işi dantel falan yapamadım.LOLLOL kazak çok öremedim hep ters ördüm yani szie göre ters bana göre düz..LOLLOLLOL

Yakın takipçinizim Naz...LOLLOLÖğreneceğimiz ne çok şey varmış,solak makası,ben de diyorum giysi etiketi gördüğü yerde makas arayan kızım, neden o makası sağ eli ile boyuna boyuna tutuyor da sol eline alamadığındanmış meğer,LOLLOLsağol canım...
Yukarı Dön
oykunaz Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye
Simge

Puanlar: 2376
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eki 2008 Saat 10:55

Yakın takipçinizim Naz...LOLLOLÖğreneceğimiz ne çok şey varmış,solak makası,ben de diyorum giysi etiketi gördüğü yerde makas arayan kızım, neden o makası sağ eli ile boyuna boyuna tutuyor da sol eline alamadığındanmış meğer,LOLLOLsağol canım...

ah o makaslarrr Tongue bende uzun bir süre neden insanlar gibi düz kesemediğimi düşünüyordum sonrasında makası aynen öle boyuna tutuyorum düz kesmek ne haddime LOLLOL bu arada aklıma geldikçe yazarım. burda birde yutdışında yerini hatırlamıom her ürünün birde solaklar için olanını üretim satan bir mağaza varmış.EmbarrassedEmbarrassed Türkiyede de olsa iyi iş çıkarır. burda solak  makasını bulmak bile zor çünkü..
Yukarı Dön
begumfunda Açılır Kutu Gör
Altın Üye
Altın Üye

Puanlar: 3968
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 24 Eki 2008 Saat 21:45
bende solagim ve hic sorun yasamadim örgü dantel gibi  becerim de hic olmadi malesef kimse ögretemedi LOLLOL
benim babam bana senin beyninin sag tarafi daha cok calisiyor o yüzden solaksin derdi
cocukken Confused
hala neden öyle nedigini cözemedim ama solak oldugum icin cok mutluyum meyve falan soyarken annem olsun esim olsun ay aman elini kescek ters ters is yapiyo diye elimden alirlarLOLLOLLOL
bence birak hangi elini isterse onu kullansin ben zorlayinca cocuklarin kafalarinin karistigini duymustum SmileSmile
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz Sayfa  <12
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.