Yazar |
Konu Arama Konu Seçenekleri
|
irme
Elmas Üye
En Şen Üyemiz,Avrupai Pamuk Prensesimiz!
Durum: Aktif Değil
Puanlar: 8271
|
Gönderim Zamanı: 24 Eki 2008 Saat 09:42 |
Bencede öenmli değil,benim kızımda hem sağ,hem sol elini kullanıyor...Hatta arkadaşlar bu konuda Kadir bey 'e bir soru gelmişti,cevabıda çocuğa karışmayın,hangi elini kullanmak isterse onu kullansın,değiştirmeye çalışmak kekemelik yapabilir demişti  çok dikkatimi çekmişti bu cevap,o yüzden rahat bırakın bence...
|
Pamuk Prensesin Annesi...
|
 |
Nilgün1
Elmas Üye
Puanlar: 5896
|
Gönderim Zamanı: 24 Eki 2008 Saat 09:53 |
|
 |
oykunaz
Altın Üye
Puanlar: 2376
|
Gönderim Zamanı: 24 Eki 2008 Saat 10:05 |
aa walla çok sevindim açıkçası bende öykünün solak olmasını içten içe istiyorum.nilgüncüm nasıl istiyorsa öle olsun sol elide çok okkalı olur biliyorum   solaklığın tek kötü tarafı arkadaşlar
1 solak makası heryerde bulunmuyor. ben tekstilciyim ama solak makasım olmadığı zaman kumaşı yamuk yumuk kesiyorum. 
2 saç örtgüsü bana düz ördüm gibi geliyor ama insanlar bu karmaşık örgüyü nasıl yaptığımı soruyor çünkü ters örüyormuşum 
|
|
 |
Nilgün1
Elmas Üye
Puanlar: 5896
|
Gönderim Zamanı: 24 Eki 2008 Saat 10:38 |
oykunaz Yazdı:
aa walla çok sevindim açıkçası bende öykünün solak olmasını içten içe istiyorum.nilgüncüm nasıl istiyorsa öle olsun sol elide çok okkalı olur biliyorum   solaklığın tek kötü tarafı arkadaşlar
1 solak makası heryerde bulunmuyor. ben tekstilciyim ama solak makasım olmadığı zaman kumaşı yamuk yumuk kesiyorum. 
2 saç örtgüsü bana düz ördüm gibi geliyor ama insanlar bu karmaşık örgüyü nasıl yaptığımı soruyor çünkü ters örüyormuşum 
|
Yakın takipçinizim Naz...   Öğreneceğimiz ne çok şey varmış,solak makası,ben de diyorum giysi etiketi gördüğü yerde makas arayan kızım, neden o makası sağ eli ile boyuna boyuna tutuyor da sol eline alamadığındanmış meğer,   sağol canım...
|
 |
oykunaz
Altın Üye
Puanlar: 2376
|
Gönderim Zamanı: 24 Eki 2008 Saat 10:55 |
Nilgün1 Yazdı:
oykunaz Yazdı:
|
Yakın takipçinizim Naz...   Öğreneceğimiz ne çok şey varmış,solak makası,ben de diyorum giysi etiketi gördüğü yerde makas arayan kızım, neden o makası sağ eli ile boyuna boyuna tutuyor da sol eline alamadığındanmış meğer,   sağol canım... |
ah o makaslarrr  bende uzun bir süre neden insanlar gibi düz kesemediğimi düşünüyordum sonrasında makası aynen öle boyuna tutuyorum düz kesmek ne haddime   bu arada aklıma geldikçe yazarım. burda birde yutdışında yerini hatırlamıom her ürünün birde solaklar için olanını üretim satan bir mağaza varmış.   Türkiyede de olsa iyi iş çıkarır. burda solak makasını bulmak bile zor çünkü..
|
|
 |
begumfunda
Altın Üye
Puanlar: 3968
|
Gönderim Zamanı: 24 Eki 2008 Saat 21:45 |
bende solagim ve hic sorun yasamadim örgü dantel gibi becerim de hic olmadi malesef kimse ögretemedi 
benim babam bana senin beyninin sag tarafi daha cok calisiyor o yüzden solaksin derdi
cocukken 
bence birak hangi elini isterse onu kullansin ben zorlayinca cocuklarin kafalarinin karistigini duymustum  
|
|
 |