|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Yazar | |
mfurkan ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şub 2013 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Puanlar: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 24 Haz 2014 Saat 21:31 |
merhaba hocam:2008 ocak doğumlu oğlum var.20-25 gündür sürekli karnım ağrıyor diyor,zaman zamanda ağlıyor...3-4 kaşık yemek yiyor ondan sonrasını yemiyor,kiloda kaybetti hocam...2 tane doktor gördü 1'i tahlil yapdırdı birşey gözükmüyor dedi…diyeri ise aynı tahlillere baktı bağırsak hareketleri artmış,mikropda olabilir dedi antibiyotik verdi…sizce ne yapmalıyım hocam şaşırdım kaldım hocam ne olur bir yol gösterin…tahlil sonuçlarını da yazıyorum hocam… gaita mikroskopisi (lugollü bakı) parazite rastlanmadı…(nativ bakı) lökosit eritrosit görülmedi… (idrar)dansite 1,005-ph 7-glukoz norm-keton 1,5-protein-bilirubin neg-ürobilinojen norm-eritrosit 0-lökosit 0-epitel 0-nitrit neg-kristal 0-hyalen silendir 0,2 |
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117930 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bosuna yapilmis bir idrar tahlili.. Erkeklerde, kizlar gibi sistit olmaz..
Sakin; antibiyotigi vermeyin, muhtemelen ishal gelecek, cocuk duman olur. Yedigi-ictigi bir gida dokunmustur. Sakin ilac vermeyin. |
|
![]() |
|
mfurkan ![]() Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 01 Şub 2013 Konum: Denizli Durum: Aktif Değil Puanlar: 34 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
bu kadar uzun sürmesi normal mi o zaman hocam...kıl kurdu falan olur mu acaba andozal yada kontil uygulasakmı...bu da danıştığım başka bir doktorun tavsiyesi....
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117930 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Kil kurdu, ASLA agri yapmaz. Popo kasintisi yapar, burun kasintisi yapar, ama Karin agrisi; asla....
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
|
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|