Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

karın ağrısı

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Gaz & Karın Ağrısı
Forum Tanımlaması: Arşiv
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=44552
Tarih: 23 Tem 2025 Saat 19:00

Konu: karın ağrısı
Mesajı Yazan: mfurkan
Konu: karın ağrısı
Mesaj Tarihi: 24 Haz 2014 Saat 21:31

merhaba hocam:2008 ocak doğumlu oğlum var.20-25 gündür sürekli karnım ağrıyor diyor,zaman zamanda ağlıyor...3-4 kaşık yemek yiyor ondan sonrasını yemiyor,kiloda kaybetti hocam...2 tane doktor gördü 1'i tahlil yapdırdı birşey gözükmüyor dedi…diyeri ise aynı tahlillere baktı bağırsak hareketleri artmış,mikropda olabilir dedi antibiyotik verdi…sizce ne yapmalıyım hocam şaşırdım kaldım hocam ne olur bir yol gösterin…tahlil sonuçlarını da yazıyorum hocam…

gaita mikroskopisi (lugollü bakı) parazite rastlanmadı…(nativ bakı) lökosit eritrosit görülmedi…

(idrar)dansite 1,005-ph 7-glukoz norm-keton 1,5-protein-bilirubin neg-ürobilinojen norm-eritrosit 0-lökosit 0-epitel 0-nitrit neg-kristal 0-hyalen silendir 0,2

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 Haz 2014 Saat 21:46
Bosuna yapilmis bir idrar tahlili.. Erkeklerde, kizlar gibi sistit olmaz..
Sakin; antibiyotigi vermeyin, muhtemelen ishal gelecek, cocuk duman olur. Yedigi-ictigi bir gida dokunmustur. Sakin ilac vermeyin.

Mesajı Yazan: mfurkan
Mesaj Tarihi: 24 Haz 2014 Saat 21:53
bu kadar uzun sürmesi normal mi o zaman hocam...kıl kurdu falan olur mu acaba andozal yada kontil uygulasakmı...bu da danıştığım başka bir doktorun tavsiyesi....

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 25 Haz 2014 Saat 09:09
Kil kurdu, ASLA agri yapmaz. Popo kasintisi yapar, burun kasintisi yapar, ama Karin agrisi; asla....

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat