|
|
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Yazar | |
goncagulk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı goncagulk
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Hocam eczane bactrimi reçetesi vermedi. Acildeki dr augmentin yazdı. Bactrim işe yaramaz dedi yazdıranadım. Yazdığı ilacı da almadım. Hocam ne yapayım bilemedim??
|
|
Goncagul
|
|
![]() |
|
goncagulk ![]() Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12 Kas 2013 Durum: Aktif Değil Puanlar: 120 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı goncagulk
Hocam bir dra daha gittik o da yazmadı ilacı bu durum çok ciddi iltihap bu beyne yakın dedi. Çocuğun kulak zarı patlamış dedi. Amoklavin 200/28 yaZdı. Eşim ilacı aldı. Fakat gece geç olduğundan artık kız uyudu ve ilacı veremedik. Hocam yüreğim ağzımda. Bu ilaca başlayalım mı sabah akıntı aynı yoğunlukta kremsi açık yeşil kıvamda devam ediyor. Yorumunuz benim için çok önemli teşekkürler...
|
|
Goncagul
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117930 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Siz; Bactrim'i bir sekilde alin ve kullanin... Aug... bir ise yaramaz. Eski mailleri okuyun.
|
|
![]() |
|
![]() Yanıt Yaz
Alıntı goncagulk
Hocam, 5 gün kullanıp 1 gün aralarda serum fizyolojik kullanabilirsiniz yazmışsınız diğer yazışmalarınızda peki iliadin kullandığımız günlerde gün içinde serum fizyolojik kullanmak sakıncalı mı?diğer kulakda ağrımaya başladı. Sıcak ağrısını hafifletir mi?
|
|
Goncagul
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117930 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Iliadin'i kullanmadan once, Serum Fiz kullanabilirsiniz.. Maksat, Iliadin'in arkasindan Serum Fiz damlatip, etkisini azaltmamak icindir.
Lutfen eski mailleri okuyun, hep ayni suallere, ayni sirada soruluyor. |
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <123 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|