Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > İki Yaş Sendromu
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - ÇOK HUYSUZ
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli ForumÇOK HUYSUZ

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
nizarcaja Açılır Kutu Gör
Üye
Üye
Simge

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 6
Mesajın Direkt Linki Konu: ÇOK HUYSUZ
    Gönderim Zamanı: 09 Nis 2009 Saat 09:29
ÖZLEM HANIM BENİM KIZIM 2 YAŞINI BİTİTRDİ.BUGÜNE KADAR HEP BEN BAKTIM.AMA GEÇEN HAFTA İŞE BAŞLADIM KIZIM DA KREŞE .İLK HAFTA BEN GETİRİP GÖTÜRDÜM. ŞİMDİ ANNEANNESİ YANIMIZA GELDİ O GETİRİP GÖTÜRÜYOR. AMA AKŞAMLARI EVE GELDİKTEN SONRA ÇOK HUYSUZLUK YAPIYOR. İSTEDİĞİ OLMAZSA BOĞAZINI YIRTANA KADAR AĞLIYOR,KENDİNİ YERDEN YERE ATIYOR.ANNEANNE DE HER DEDİĞİNİ YAPIYOR.EVDE 'HAYIR' DİYEN BİR BEN OLDUĞUM İÇİN SANKİ BENDEN DE UZAKLAŞTI. NE YAPMAMIZ LAZIM,NASIL DAVRANMAMIZ LAZIM BUNDAN SONRA? ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA SABAH 7,30 TAN AKŞAM 7YE KADAR KALACAK KREŞTE ARTIK.LÜTFEN BİR YARDIM. İŞE GİRDİĞİME PİŞMAN OLMAK ÜZEREYİM.TEŞEKKÜRLER
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 10 Nis 2009 Saat 00:29
hem sizden ayrılmak hem de yeni bir oratam uyum sağlamanın stresine bir de 2 yaş sendromu eklenince çocuğunuzun çok huysuzlaşabilir. ancak giderek kreşe daha fazla alışacak ve hoşlanacaktır. yokluğunuza alışması daha uzun süre alabilir. aslında kreşte mutlu olsa bile gitmek istemediğini söyleyebilir, sizinle olabilmek için her türlü huysuzluğu yapabilir. sabırlı ve kararlı olun, kendinizi suçlamayın, çalışmakla yanlış bir şey yapmıyor, onu ihmal etmiş olmuyorsunuz.
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.