Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

ÇOK HUYSUZ

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: İki Yaş Sendromu
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=14907
Tarih: 29 Haz 2025 Saat 23:19

Konu: ÇOK HUYSUZ
Mesajı Yazan: nizarcaja
Konu: ÇOK HUYSUZ
Mesaj Tarihi: 09 Nis 2009 Saat 09:29
ÖZLEM HANIM BENİM KIZIM 2 YAŞINI BİTİTRDİ.BUGÜNE KADAR HEP BEN BAKTIM.AMA GEÇEN HAFTA İŞE BAŞLADIM KIZIM DA KREŞE .İLK HAFTA BEN GETİRİP GÖTÜRDÜM. ŞİMDİ ANNEANNESİ YANIMIZA GELDİ O GETİRİP GÖTÜRÜYOR. AMA AKŞAMLARI EVE GELDİKTEN SONRA ÇOK HUYSUZLUK YAPIYOR. İSTEDİĞİ OLMAZSA BOĞAZINI YIRTANA KADAR AĞLIYOR,KENDİNİ YERDEN YERE ATIYOR.ANNEANNE DE HER DEDİĞİNİ YAPIYOR.EVDE 'HAYIR' DİYEN BİR BEN OLDUĞUM İÇİN SANKİ BENDEN DE UZAKLAŞTI. NE YAPMAMIZ LAZIM,NASIL DAVRANMAMIZ LAZIM BUNDAN SONRA? ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA SABAH 7,30 TAN AKŞAM 7YE KADAR KALACAK KREŞTE ARTIK.LÜTFEN BİR YARDIM. İŞE GİRDİĞİME PİŞMAN OLMAK ÜZEREYİM.TEŞEKKÜRLER

Cevaplar:
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 10 Nis 2009 Saat 00:29
hem sizden ayrılmak hem de yeni bir oratam uyum sağlamanın stresine bir de 2 yaş sendromu eklenince çocuğunuzun çok huysuzlaşabilir. ancak giderek kreşe daha fazla alışacak ve hoşlanacaktır. yokluğunuza alışması daha uzun süre alabilir. aslında kreşte mutlu olsa bile gitmek istemediğini söyleyebilir, sizinle olabilmek için her türlü huysuzluğu yapabilir. sabırlı ve kararlı olun, kendinizi suçlamayın, çalışmakla yanlış bir şey yapmıyor, onu ihmal etmiş olmuyorsunuz.

-------------
özlem

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat