|
alerji sanırım |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 234 |
Yazar | |
afrarana ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2013 Konum: çocuk Durum: Aktif Puanlar: 269 |
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
48 saati geçti. Tekrar uygulayın.
|
|
![]() |
|
afrarana ![]() Katılımcı Üye ![]() Kayıt Tarihi: 05 Mar 2013 Konum: çocuk Durum: Aktif Puanlar: 269 |
uyguladım hocam 10 dk tuttum tüm evde nevresim takımları 60 derece yıkanmış kurutmada 60 derece kuruttum evde koltuk halı dolap içleri oyuncakları Her bir buhar makinesi ile bol miktarda buharladım tüm ev halkı değiştirilmiyor sadece kullanılan ama herkesin tüm kıyafetleri tedavi sırasında değiştirildi bu sefer umarım bitmeden hocam çok üreme bir tükendiğimi hissediyorum
|
|
![]() |
|
hocam kwell şampuanı vücutta 10 dk tutup yıkadım evde losyonuda mevcut gece sürüp yatırsam sabah yıkasam zararı olurmh
|
|
![]() |
|
Dr.KadirTugcu ![]() Uzman ![]() Kayıt Tarihi: 14 Ağu 2008 Durum: Aktif Değil Puanlar: 117371 |
![]() Yanıt Yaz
Alıntı Dr.KadirTugcu
Bu mesaj kurallara aykırıysa buradan yöneticileri bilgilendirebilirsiniz.
![]() ![]() ![]() ![]() |
Bu kadar sık ara ile kullanamazsınız. Böyle bir uygulama YOK!
Eczacının derdi yardımcı olmak değil, ilaç satmak.
|
|
![]() |
Yanıt Yaz ![]() |
Sayfa <1 234 |
Tweet
|
Forum Atla | Forum İzinleri ![]() Sen Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Sen Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Sen Kapalı Forumda Cevapları Silme Sen Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Sen Kapalı Forumda Anket Açma Sen Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
|