Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

alerji sanırım

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Adı: Çocuk Sağ. ve Hastalıkları Uzm. Dr. Kadir Tuğcu
Forum Tanımlaması: (Sorularınız ve cevapları)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=85537
Tarih: 09 Haz 2025 Saat 03:20

Konu: alerji sanırım
Mesajı Yazan: gokben
Konu: alerji sanırım
Mesaj Tarihi: 24 May 2025 Saat 12:13
hocam sizi ödediğim günden beri doktora yapmıyorum basit şekilde evde tedavi ediyorum
bu ara 5 beden dalgalanmalarında geniz akıntısı var kendisi söylüyor boğazımdan akıyor diyor ve buna bağlı kesik kesik 1 saniye kadar belli rahatsız ediyor onu mayıs ayından dolayı ağrı olduğunu belirten baya rahatsız ediyor onu ve ağız kokusuda oluyor geniz akıntısına bağlı sanırm hocası alerjisi kullanmalımı kullanmalıysa ne verebilirim

Cevaplar:
Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 24 May 2025 Saat 17:10
Sinüzit olabilir. 5 gün, günde:2x2'şer damla İliadin damla sırt üstü ve başı aşağı sarkar durumda damlatın.
Sonrasında sıcak buhar uygulayın. 

Mesaj Tarihi: 24 May 2025 Saat 19:18
hocam ağrı olmadan sinüzit olurmu peki kesik kesik öksürüyo ve boğazımdan aşağı akıyor diyor 

Mesaj Tarihi: 24 May 2025 Saat 22:00
birde hocam bu kış grip vb olmadı hiç yinede sinüzit görülebilirmi 
alerji diye düşünmüştüm ama düşününce hapşırık yok burun akması yok sadece geniz akıntısı ve buna bağlı kesik öksürük rahatsız ettiği için onu illiadin başlayacağım hocam

Mesaj Tarihi: 06 Haz 2025 Saat 00:04
hocam aynı konu üzerinden tekrar durum güncellemesi yapıyorum geniz akıntısı geçmedi buna bağlı kesik rahatsız ettiği öksürüğü 1 saniye kadar devam hasta değil başka semptom yok illiadini belirttiğiniz şekilde uyguladık ara verdik tekrar kullandık geçmiyor

Mesajı Yazan: Dr.KadirTugcu
Mesaj Tarihi: 06 Haz 2025 Saat 08:41
Sabah-akşam sıcak buhar uygulayın ve ColdMix damla, akşamları yastığına ve gündüz yakasına 2 damla damlatın.

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat