Forum Anasayfası Forum Anasayfası > ARŞİV > Psikiyatri Uzmanı Dr. Özlem Mestçioğlu > Anne - Baba ve Çocuk İlişkileri
  Yeni Mesajlar Yeni Mesajlar RSS - saç yolma
  SSS SSS  Forumu Ara   Kayıt Ol Kayıt Ol  Giriş Giriş

Kilitli Forumsaç yolma

Yanıt Yaz Yanıt Yaz
Yazar
  Konu Arama Konu Arama  Konu Seçenekleri Konu Seçenekleri
ışığım Açılır Kutu Gör
Katılımcı Üye
Katılımcı Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 212
Mesajın Direkt Linki Konu: saç yolma
    Gönderim Zamanı: 05 Haz 2010 Saat 14:04
mrb özlem hanım kızım 32 aylık ve ben bakıyorum ama son günlerde beni o kadar bunalttıki anlatamam zaten söz dinleyen bir çocuk değil ama artık yapma denilen şeyleri gözümün içine baka baka yapıyor sürekli üstünü çıkarıp çıplak gezmek istiyorben çoğu zaman artık kendime hakim olamıyorum ve bağırıyorum  oda bana bağırıyor evde sürekli bi savaş halindeyiz son bi kaç gündr kollarına ve poposuna vurdum dayanamayıp ama üzülüyorum ama kendimede engel olamıyorum artık çok yordu beni dışarda istediği olmayınca ağlamalar eve birisi geldimi gitmesinler diye ağlamalar ama öyle az değil yarım saat.son bir haftadır da saçlarını parmağına dolayıp yoluyor toplam 3 defa yaptı ikisini bu sabah bu hareketi beni endişelendiriyor sebebi benim bağırmalarım olabilirmi diye düşünüyorum ve çok üzülüyorum yardımıza çook ihtiyacım var
Yukarı Dön
özlemmestçioğlu Açılır Kutu Gör
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Durum: Aktif Değil
Puanlar: 1320
Mesajın Direkt Linki Gönderim Zamanı: 09 Haz 2010 Saat 14:03
bu yaşlar çocukların en huysuz, asi olduğu yaşlardır. her yapma deyişiniz onunu u hareketini pekiştirir. kendi bağımsızlığını ilan etmek ister. mümkün olduğunca sonunda evet diyecekseniz baştan deyin ve hayırlarınızdan geri dönmeyin. sakin ve sabırlı olmak çok zor ama geçeceğini, bunu zor bir dönem olduğunu ve özgüven adına da çok önemli olduğunu bilirseniz daha rahatlayabilirsinizolabildiğince ağlamaları,tutturmaları duymazdan gelin, istediği şeyiş ağlayınca değil de sakin söylediğinde yapın. ağladığında onu anlamadığınızıi sıkıldığınızı ifade etmekten kaçınmayın
özlem
Yukarı Dön
 Yanıt Yaz Yanıt Yaz
  Konu Paylaş   

Forum Atla Forum İzinleri Açılır Kutu Gör

| İletişim | Reklam | Gizlilik İlkeleri Copyright 2007-2025 ® NETATÖLYE - Tüm hakları saklıdır. İzinsiz alıntı yapılamaz.