Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat

saç yolma

Nereden Yazdırıldığı: Anne Olunca Anladım
Kategori: ARŞİV
Forum Adı: Anne - Baba ve Çocuk İlişkileri
Forum Tanımlaması: (ARŞİV) Sorularınız ve cevapları... (ARŞİV)
URL: http://www.anneoluncaanladim.com/forum/forum_posts.asp?TID=24231
Tarih: 21 Ağu 2025 Saat 18:58

Konu: saç yolma
Mesajı Yazan: ışığım
Konu: saç yolma
Mesaj Tarihi: 05 Haz 2010 Saat 14:04
mrb özlem hanım kızım 32 aylık ve ben bakıyorum ama son günlerde beni o kadar bunalttıki anlatamam zaten söz dinleyen bir çocuk değil ama artık yapma denilen şeyleri gözümün içine baka baka yapıyor sürekli üstünü çıkarıp çıplak gezmek istiyorben çoğu zaman artık kendime hakim olamıyorum ve bağırıyorum  oda bana bağırıyor evde sürekli bi savaş halindeyiz son bi kaç gündr kollarına ve poposuna vurdum dayanamayıp ama üzülüyorum ama kendimede engel olamıyorum artık çok yordu beni dışarda istediği olmayınca ağlamalar eve birisi geldimi gitmesinler diye ağlamalar ama öyle az değil yarım saat.son bir haftadır da saçlarını parmağına dolayıp yoluyor toplam 3 defa yaptı ikisini bu sabah bu hareketi beni endişelendiriyor sebebi benim bağırmalarım olabilirmi diye düşünüyorum ve çok üzülüyorum yardımıza çook ihtiyacım var

Cevaplar:
Mesajı Yazan: özlemmestçioğlu
Mesaj Tarihi: 09 Haz 2010 Saat 14:03
bu yaşlar çocukların en huysuz, asi olduğu yaşlardır. her yapma deyişiniz onunu u hareketini pekiştirir. kendi bağımsızlığını ilan etmek ister. mümkün olduğunca sonunda evet diyecekseniz baştan deyin ve hayırlarınızdan geri dönmeyin. sakin ve sabırlı olmak çok zor ama geçeceğini, bunu zor bir dönem olduğunu ve özgüven adına da çok önemli olduğunu bilirseniz daha rahatlayabilirsinizolabildiğince ağlamaları,tutturmaları duymazdan gelin, istediği şeyiş ağlayınca değil de sakin söylediğinde yapın. ağladığında onu anlamadığınızıi sıkıldığınızı ifade etmekten kaçınmayın

-------------
özlem

Sayfayı Yazdır | Pencereyi Kapat